Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hrdinové žijí mezi námi. Pomozte nám najít budějovické Korona Hrdiny

PR článek

Hledáme hrdiny! Lídršipová organizace JCI South Bohemia s Budějckou Drbnou a partnery ocení aktivní dobrovolníky a firmy, kteří pomáhali překonat pandemii. Nominujte své hrdiny a poděkujte jim s námi.

Přestože Budějovicko bylo při pandemii nového koronaviru jednou z nejméně zasažených oblastí, překvapivá situace nám vstoupila do života všem. Nyní se začínáme vracet do normálu a doufáme, že se nemoc znovu nerozšíří. Je tedy čas bilancovat a přemýšlet, jak se svět změnil a co nás to naučilo. Potvrdilo se, že nic není v životě jisté a i ty nejpečlivěji připravené plány se za chvíli mohou rozsypat jako domeček z karet. Také jsme ale zjistili, že jsme přizpůsobiví, samostatní a ochotní pomáhat si navzájem. Během období největšího strachu a pocitu ohrožení jsme mezi sebou najednou objevili množství zdánlivě obyčejných lidí, kteří svou vynalézavostí, obětavostí a pracovitostí dokázali jiným ve svém okolí zásadním způsobem pomoci. Byla by škoda, kdyby v záplavě každodenních starostí zapadla tato ohromně pozitivní zkušenost a nově objevené sebevědomí plynoucí z toho, že jsme společností šikovných a dobrých lidí.

Vyhlašujeme proto ocenění Budějovický Korona Hrdina. V lídršipové organizaci JCI South Bohemia si cení všech aktivních lidí, kteří nečekají na záchranu a sami zachraňují, nehledají povzbuzení, ale sami nabídnou ostatním pomoc. Účelem ocenění je nejen poděkovat lidem, kteří se aktivně zapojili do pomoci svým bližním, ale také rozšířit povědomí o jejich činnosti a inspirovat tak další budoucí hrdiny mezi námi.

Ocenění bude uděleno ve čtyřech kategoriích, z nichž každá je zaštítěna významnou budějovickou organizací:

  • jednotlivci (garant kategorie JCI South Bohemia)
  • spolky nebo skupiny osob (garant kategorie Rotary klub České Budějovice)
  • malé a střední firmy (garant kategorie Ekonomická fakulta JU)
  • velké podniky (garant kategorie Jihočeská hospodářská komora)

Znáte-li ve svém okolí někoho z Budějovicka, kdo pro vás a vaše blízké byl v období nouzového stavu takovým hrdinou či hrdinkou, nominujte jej zde v nominačním formuláři nejpozději do úterý 16. června 2020. Případné dotazy k ocenění Korona Hrdina posílejte na email koronahrdina@jcicr.cz.

[Nominační formulář: zde ]

Všechny nominace JCI South Bohemia ověří, aby měli jistotu, že jde o skutečné příběhy. Z přijatých nominací vyberou v každé kategorii 3 nejlepší příběhy, které uveřejní na stránkách Budějcké Drbny a Vy budete mít možnost hlasováním rozhodnout o vítězi od 22. 6. 2020.

JCI South Bohemia, z.s. je součástí globální lídršipové organizace, která sdružuje mladé aktivní lidi se zájmem o vlastní rozvoj a zlepšování svého okolí. Pořádá školení a tréninky pro členy i veřejnost, organizují přednášky a diskuze a poskytují příležitosti zúčastnit se nejrůznějších mezinárodních akcí. Zapojují se i do spolupráce s dalšími spolky - v projektu “JCI Vánoce dětem” každoročně na adventních trzích vydávají vlastnoručně vařenou polévku a získávají tak příspěvky pro místní dobročinné organizace zaměřené na pomoc dětem. Více se můžete dozvědět na webu www.jcicr.cz nebo na facebookové stránce JCI South Bohemia.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, hrdina, Korona Hrdina, Drbna.cz, ocenění, Rotary International, pandemie, Jihočeská hospodářská komora, Vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lukáš Vávra

hrdina je každej kdo musel tuhle šaškárnu strpět a nezbláznil se z toho,případně dokázal nadále používat svůj rozum a nevěřil všemu co viděl a četl na netu,v tv apod.

Pondělí, 8. června 2020, 15:37Odpovědět

Hrdinové žijí mezi námi. Pomozte nám najít budějovické Korona Hrdiny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.