Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím

Jako vlna se na sociálních sítích přehnal příspěvek o trhovci, který na festivalu Okolo Třeboně odmítl obsloužit premiéra Andreje Babiše. Vyprovodil ho se slovy: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím.“ Pro jeho objednávku nakonec premiér podle slov trhovce vyslal svou ochranku. Redakce Drbny majitele stánku oslovila s žádostí o vyjádření.

Trhovec odmítl obsloužit Andreje Babiše na akci festivalu Okolo Třeboně. „Najednou stál Andrej ve frontě u mého stánku a vybíral, co si dá. Za povinných virových prázdnin toho měl hospodský jako já málo na práci a měl jsem čas dokonce sledovat zprávy. Jsem tedy za toto jaro na Andreje ještě naštvanější, než jsem byl vždycky. Objednal si u mě aniž by zvedl zrak od zboží,“ popsal, co situaci přecházelo, trhovec Jan Lukavský.

Svou objednávku ale premiér nedostal. „Na mé oslovení: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím“ se narovnal a koukal jak puk. Bylo vidět, že je zaskočen, a já byl tak trochu zaskočen tím, že je zaskočen on. Čekal bych, že se s takovou reakcí setkává běžně,“ doplnil Lukavský. Hrobové ticho podle něho utnul až smích lidí ve frontě.

„Chvíli na to přišla pro stejnou objednávku obrovská hora svalů a mně bylo jasné, že to je od něj, ale tomu už jsem to prodal. Tedy po pár fórcích, jestli to náhodou není pro Andreje,“ doplnil trhovec a majitel jedné z třeboňských kaváren.

Třeboňský hospodský je podle svých slov překvapen, jakou odezvu mělo jeho odmítnutí obsloužit premiéra na sociálních sítích. Ještě během večera se informace objevila na facebookovém profilu jednoho z návštěvníků festivalu. Během dalších hodin se zpráva rozšířila díky stovkám sdílením.

„Opravdu mě překvapilo, že je o tuto historku takový zájem. Všichni mě plácali po ramenou a říkali: „Ty seš frajer, to bych nedokázal“. Já nechápal o čem to jako mluví a oni: „Ty si jako myslíš, že na tebe nezakleknou? Už teď po tobě jde finančák, jen počkej“. Já tomu zatím nevěřím, jsem ale v šoku, kolik známých by se mu bálo říct svůj názor ze strachu, aby jim například nezavřel hospodu,“ reagoval překvapeně Lukavský.

Redakci Drbny také vysvětlil důvod své antipatie k premiérovi. „Chci aby mé děti vyrostly v demokratické společnosti a aby se do ní nemusely nikam stěhovat. Kdo dává politikovi dobrovolně svůj hlas, dává mu tím přeci především svou důvěru. Jak může někdo věřit politikovi, kterému prokazatelně nezáleží ani na vlastních dětech, tak tomu nerozumím a asi ani nechci," uzavřel.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook.com/AndrejBabis

Štítky Třeboň, Andrej Babiš, lázně, festival, Okolo Třeboně, Jan Lukavský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

František Koudelka

Jirso,ty zase doma sedis na tom co sis nakradl a vymyslis co bys zase kde osidil vid? ja na rozdil od vas pracovat neprestal,tak si tech 60% nechte na jindy...

Úterý, 25. srpna 2020, 12:23Odpovědět

Vladimír Černý

Koukám, že je tu pomalu víc koblihových blbů než na Novinkách, dokonce jsem se dočetl, že je estébák Babiš ekonom. Komunisti uspěli, za 40 let se jim podařilo vymýt půlce národa mozky.

Úterý, 21. července 2020, 17:40Odpovědět

Maruška Josef

Jak jsem našel na jiném webu, pan trhovec je členem zlodějské, modré smečky ODS, takže se není co divit. Ještě by ho mohl nejchytřejší "profesor" vyloučit a co by si pak počal, už takhle mu Babiš "ublížil", tím, že nalinkoval EET... Vrána k vráně sedá, že ano????

Sobota, 18. července 2020, 16:51Odpovědět

Jiří Dvořák

Pavel Taněv. Najdi si účetní uzávěrky Agrofletu. Ta firma je totálně předlužená.

Sobota, 18. července 2020, 12:35Odpovědět

Pavel Taněv

Nelenil jsem se zaregistrovat do drbny, kde redaktor si mysli, jak je investigativni a trhan Lukavsky si mysli, jaky je hrdina a oba jsou obycejni kokoti, az pojedu do Trebone, tak Lukavskemu plivnu do stanku, blbečkovi, co nechápe, ze pan Babiš je po dlouhe dobe jediny ekonom, ktery vi, jak se ridi stat, ano jako firma, kde rozhoduji vysledky, ne retorika jako u kretena Kalouska, Lukavsky, jsi obycejny debilek. Tvoje zena by se s Tebou mela rozvest, dokud je cas.

Pátek, 17. července 2020, 23:14Odpovědět

Slávek Chlumský

Tak se jim ten malý hrdina proslavil.Za mně jen hulvátek.

Pátek, 17. července 2020, 18:48Odpovědět

Petr Seibert

Pan trhovec si myslí jak byl vtipný ????.

Pátek, 17. července 2020, 18:40Odpovědět

Jaromír Straka

Trhovec byl příznivcem strany ODS a jejich es Klause, Topolánka a Nečase.Chudák!!!!!!!!!!!!!!!!

Pátek, 17. července 2020, 11:23Odpovědět

Kuba Kubikula

Ach jo zase ten slavný Andrej.Ze začátku si vsichni mysleli,že má peněz dost tak,že nemusí krást.Opak je,ale pravdou. Umí v tom chodit a hrabe tolik,že se o tom nikomu ani ve snu nezdá.

Pátek, 17. července 2020, 11:22Odpovědět

David Kotek

Wau ..... koukám, že diskuze ke článkům, v jejichž titulku je jméno Babiš, probíhá extrémní srocování pravičácké svoloče :-)

Pátek, 17. července 2020, 10:57Odpovědět

Maruška Josef

A tohle je co? Nedávno proběhlo tiskem, že trhovec neobsloužil zákazníka, třeba emigranta a bylo to hodnoceno, jako rasová nenávist s trestem vězením. A tohle je přece to samé v zeleném, tak kde je spravedlnost??? Nebo jen když se to někomu zrovna hodí do krámu????

Pátek, 17. července 2020, 10:50Odpovědět

Richard Nocar

Udelal to tak, jak se tenhle darebak chová k narodu. Zlodeje bych take neobslouzil. At si vezme piti z Penamu. Tam bude kvalitní

Pátek, 17. července 2020, 09:58Odpovědět

Jaroslav Toman

Jen aby tenhle "odbojář" nedopadnul jako ta hokynářka z Kolovče.... Hospodský Palivec říkal, host jako host a do hospody mi politiku netahejte. Na druhou stranu toho trhovce docela chápu, užil si svých pět minut slávy! Nedávno jsem četl článek, jak nějaký hospodský napsal, že emigranty neobsluhuje, dostal za to pálku u soudu. Ale co si budeme povídat, všechno už tady bylo a začalo to třeba cedulemi "Židům vstup zakázán!"....

Pátek, 17. července 2020, 08:54Odpovědět

Martin Mareček

Já bych ho ještě kopnul do p.r.d.e.l.e.

Pátek, 17. července 2020, 07:08Odpovědět

Jana Celer

Pane Lukavský děkuji a držím palce.

Čtvrtek, 16. července 2020, 22:02Odpovědět

Andrea Štefková

Vyjádření názoru slušného člověka k lumpovi, estébákovi, normalizačnímu komunistovi a podvodníkovi. Pokud na něj nemají soudy, nejvyšší státní zástupce, zákony této země pohrdá, je to jeden z legálních projevů obrany svobody a demokracie. A to nemluvím o dosud neobjasněných úmrtích kolem AB a taky jeho podíl na vraždě Františka Mrázka.

Čtvrtek, 16. července 2020, 21:18Odpovědět

Franta Timko

Ubožák nic víc asi další hrdina z milion chlívů

Čtvrtek, 16. července 2020, 20:14Odpovědět

Petr Klodner

Pane Štumpl, nebuďte takový pesimista, všichni lidé nejsou zlí a nechtějí Vám ublížit, jde jen o to, že jim nemusíte nic prodávat.

Čtvrtek, 16. července 2020, 20:05Odpovědět

Milan Štrupl

Ze srdce nenávidím asi tak 7,5miliadr lidí na planetě - klika že se neživím jako prodejce:)

Čtvrtek, 16. července 2020, 20:01Odpovědět

Petr Klodner

Nejsem podnikatel a nikdo mne neodstavil od koryta, žádné zlodějiny jsem nikdy nedělal, jsem důchodce a už se nikdy nechci vracet tam kam chcete Vy. EET pokud mu nerozumíte, tak se o něm nevyjadřujte a vůbec nepoužívejte tento výraz. Mohu Vám přesně vysvětlit, k čemu slouží EET.

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:57Odpovědět

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.