Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím

Jako vlna se na sociálních sítích přehnal příspěvek o trhovci, který na festivalu Okolo Třeboně odmítl obsloužit premiéra Andreje Babiše. Vyprovodil ho se slovy: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím.“ Pro jeho objednávku nakonec premiér podle slov trhovce vyslal svou ochranku. Redakce Drbny majitele stánku oslovila s žádostí o vyjádření.

Trhovec odmítl obsloužit Andreje Babiše na akci festivalu Okolo Třeboně. „Najednou stál Andrej ve frontě u mého stánku a vybíral, co si dá. Za povinných virových prázdnin toho měl hospodský jako já málo na práci a měl jsem čas dokonce sledovat zprávy. Jsem tedy za toto jaro na Andreje ještě naštvanější, než jsem byl vždycky. Objednal si u mě aniž by zvedl zrak od zboží,“ popsal, co situaci přecházelo, trhovec Jan Lukavský.

Svou objednávku ale premiér nedostal. „Na mé oslovení: „Andreji, já vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím“ se narovnal a koukal jak puk. Bylo vidět, že je zaskočen, a já byl tak trochu zaskočen tím, že je zaskočen on. Čekal bych, že se s takovou reakcí setkává běžně,“ doplnil Lukavský. Hrobové ticho podle něho utnul až smích lidí ve frontě.

„Chvíli na to přišla pro stejnou objednávku obrovská hora svalů a mně bylo jasné, že to je od něj, ale tomu už jsem to prodal. Tedy po pár fórcích, jestli to náhodou není pro Andreje,“ doplnil trhovec a majitel jedné z třeboňských kaváren.

Třeboňský hospodský je podle svých slov překvapen, jakou odezvu mělo jeho odmítnutí obsloužit premiéra na sociálních sítích. Ještě během večera se informace objevila na facebookovém profilu jednoho z návštěvníků festivalu. Během dalších hodin se zpráva rozšířila díky stovkám sdílením.

„Opravdu mě překvapilo, že je o tuto historku takový zájem. Všichni mě plácali po ramenou a říkali: „Ty seš frajer, to bych nedokázal“. Já nechápal o čem to jako mluví a oni: „Ty si jako myslíš, že na tebe nezakleknou? Už teď po tobě jde finančák, jen počkej“. Já tomu zatím nevěřím, jsem ale v šoku, kolik známých by se mu bálo říct svůj názor ze strachu, aby jim například nezavřel hospodu,“ reagoval překvapeně Lukavský.

Redakci Drbny také vysvětlil důvod své antipatie k premiérovi. „Chci aby mé děti vyrostly v demokratické společnosti a aby se do ní nemusely nikam stěhovat. Kdo dává politikovi dobrovolně svůj hlas, dává mu tím přeci především svou důvěru. Jak může někdo věřit politikovi, kterému prokazatelně nezáleží ani na vlastních dětech, tak tomu nerozumím a asi ani nechci," uzavřel.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook.com/AndrejBabis

Štítky Třeboň, Andrej Babiš, lázně, festival, Okolo Třeboně, Jan Lukavský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jiří Lukáš

Podívejte se komu vadí Babiš.Opozici kterou odstavil od koryt a vládnutí a zlodějen i většině podnikatelů kterým zavedl EET

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:46Odpovědět

Libor Stodola

Super.Takhle na něj na gaunera.U nás na vesnici ho volí jen banda takových......asocialu a zlých zapšklých individuí

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:38Odpovědět

Petr Klodner

Chudáci většina komentátorů, asi vůbec nemají představu o tom co Bureš dělá. Zatím ještě nezačal vládnout v České republice /po šesti letech/ a snaží se jen zveřejnit sebe jako nezloděje a lháře. Pracuje jen na vítězstvím ve volbách. Plně chápu vyjádření pana Šubrta a podporuji ho.

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:37Odpovědět

Lenka Kuchařová

Naprosto souhlasím a smekám před člověkem,který se nebál a slovenskému stbákovi řekl do očí svůj názor.Doufám,že finanční úřad se mu nezačne mstít,i když.....

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:37Odpovědět

Alena Holíčková

"Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím" No to je tedy úroveň. A pán si myslí, jaký je hrdina....

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:27Odpovědět

Samuel Drouet

Je videt ze hospodstí nepotrebuji kšefty je nutno okamžitě zavest EET opet a dusledne kontroly provozu vsech restaurací zda splnuji vsechny podminky k provozu

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:27Odpovědět

Otakar Obr

Pro pana Šubrta: 1. netykejte mi, krávy jsme spolku nepásli. 2. na konci je smajlík na znamení toho, že je to sranda. Ale to zkrátka každý nepochopí.

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:23Odpovědět

Jaromir Šubrt

Další "hrdina" je nějaký Obr odvahu by neměl, ale někde pod stolem by mu do toho plivl.Úžasný geroj, styď tě se, pokrytče.

Čtvrtek, 16. července 2020, 19:01Odpovědět

Martin Jirsa

Koudelko, ty sedíš doma na zadku za 60% a žádné náklady,ale to někdo tak omezený nikdy nepochopí....ty už s bolševikem v kostní dřeni zajdeš

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:59Odpovědět

Jaromir Šubrt

Hrdina? Spíše hlupák, kterému vadí zavedení EET, jo už se tak krást nedá že pane "podnikateli".

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:58Odpovědět

Jaromir Šubrt

Hrdina? Spíše hlupák, kterému vadí zavedení EET, jo už se tak krást nedá že pane "podnikateli".

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:57Odpovědět

Jaromir Šubrt

Hrdina? Spíše hlupák, kterému vadí zavedení EET, jo už se tak krást nedá že pane "podnikateli".

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:57Odpovědět

Otakar Obr

Já bych neměl odvahu mu to neprodat. Ale plivnul bych mu do toho, to zas jo. :-)

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:54Odpovědět

František Koudelka

já to věděl...všichni jste hráli jen divadlo jak nemůžete pracovat,jak nemáte peníze,jak je vláda zlá a zakazuje,ale lžete víc jak Andy,když si můžete vybírat komu prodám a komu ne...sorry jako

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:53Odpovědět

Martin Jirsa

Nebude to dnes, nebude to zítra, ale někdo tak mstivý jako Andrej jistě pošle své pochopy aby zaklekli

Čtvrtek, 16. července 2020, 18:48Odpovědět

Babiš v Třeboni nepochodil. Trhovec ho vyprovodil se slovy: Vám tu nic nedám, protože vás ze srdce nenávidím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.