Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Motor musí opět do karantény. Tréninky ale mohou pokračovat ve zvláštním režimu

V týmu českobudějovického Motoru se bohužel objevil další případ nemoci COVID-19. Pozitivně testovaný byl jeden z hráčů. Do karantény tak musí nastoupit celé mužstvo, včetně trenérů. Po dohodě s Krajskou hygienickou stanicí může tým za speciálních podmínek dál trénovat.

Informaci o nakaženém hráči potvrdila v pátek večer ředitelka krajské hygieny Kveta Kotrbová„Mohu potvrdit, že jsme dnes velmi otevřeně jednali s vedení hokejového týmu HC Motor České Budějovice, kde se objevil další hráč s COVID-19,“ uvedla.

Hráč podle ní nepřišel do kontaktu s nikým z vedení klubu, a proto se opatření budou týkat pouze mužstva. To bude moct ve zvláštním režimu trénovat. „Ti hráči, kteří se nepociťují žádné příznaky budou moct pokračovat v přípravě. Hráči ale budou nadále dodržovat stanovená pravidla karantény,“ informovala Kotrbová. 

V pondělí všichni projdou testováním a na základě výsledků se bude tréninkový režim dále upravovat. „V následujícím týdnu každopádně mužstvo nebude hrát žádný přípravný duel,“ uvedl dnes klub na svém webu.

Poprvé do karantény musel Motor na konci července. I tehdy byl pozitivně testován jeden z členů týmu. Motor tak musel přerušit přípravu, a až do 6. srpna byli všichni, kteří přišli s nakaženým hráčem do kontaktu, v izolaci. 

Ohodnoť článek

Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, koronavirus, hokej, testy, karanténa, Krajská hygienická stanice, Madeta Motor České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor musí opět do karantény. Tréninky ale mohou pokračovat ve zvláštním režimu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.