Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Lyžujte na Lipně celou sezonu za tu nejlepší cenu

PR článek

I když nádherné babí léto vybízí ještě k podzimním výletům, na Lipně už se chystají na zimu, a právě nyní zdejší Skiareál Lipno nabízí celosezonní skipas za tu nejvýhodnější cenu.

Celosezonní skipas umožní svému držiteli přijet kdykoliv, na libovolně dlouhou dobu, a to po celou zimní sezonu. Užít si tak lyžovačku ve dne i večer od pondělí do neděle bez každodenního nákupu na pokladnách. Po příjezdu do areálu prostě a jednoduše vyrazit rovnou k turniketům a na svah.

Skiareál Lipno se už připravuje na zimní sezonu a připravuje také znovuotevření nové lanovky. Po jejím uvedení do provozu bude možné lyžovat na 13,5 km sjezdovek, vozit se 4 lanovkami a po 3 kobercích. Ty se nachází ve Fox parku, který je speciálně připraven pro ty nejmenší, kteří se se sněhem na kopci teprve seznamují.

„Při nákupu celosezonního skipasu do konce září lze ušetřit rodinnému rozpočtu 3 460 Kč, a to není zanedbatelná částka,“ upozorňuje mluvčí Skiareálu Lipno Olga Kneiflová a připomíná také, že skipas a Lipno.card jsou od loňské sezóny spojeny do jedné karty. „Jeho držitel tak navíc získává další benefity. Spárování Lipno.card s účtem věrnostního klubu umožňuje čerpat další výhody, které všem svým držitelům karta nabízí,“ dodává. Veškeré informace o kartě naleznete na www.lipnocard.cz.

Celosezonní skipas je platný na denní i večerní lyžování, sedm dní v týdnu. Lyžovat je možné denně od 8.30 do 16 hodin a večer pak od 18 do 21 hodin.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lipno, Lipno.card, lyžování, Vodní nádrž Lipno, skipas, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lyžujte na Lipně celou sezonu za tu nejlepší cenu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.