Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zlepšete svou imunitu jednoduše, a ještě k tomu příjemně bez chemických preparátu a očkování

PR článek

V dnešní době máme spoustu omezení, abychom se náhodou nenakazili nějakou respirační chorobou a málo kdo si uvědomuje, jak nás to vše, co se nyní kolem děje, stresuje. Stres je jeden z nevýraznějších faktorů, který vám oslabuje vaši přirozenou imunitu. Proč vlastně věříme v to, že nám nějaké nařízení pomůže, že nám pomůžou farmaceutické přípravky se spoustou vedlejších účinků, která na nás útočí z televizních obrazovek? Proč si imunitu neposílíme zdravější cestou s delším účinkem sami?

V dnešní době stále více spoléháme na chemické přípravky a různá očkování, a přitom se stačí méně stresovat a posilovat přirozeně svou imunitu. Spolehnout se na staleté osvědčené techniky, jak si zlepšit svou obranyschopnost. Trochu jsme na to vše zapomněli a dáváme přednost věcem málo ozkoušeným a prověřeným. Místo toho, abychom se o své tělo starali, věříme v to, že když přijde problém, vyřeší to tabletka, sirup nebo injekce.


www.Ban-Thai.cz

Už naši předkové věděli, že když si dojdete 1x týdně do sauny, sníží se riziko toho, že se nakazíte respirační chorobou o 60%. Po saunování se vám v krvi zvýší počet bílých krvinek a lymfocytů a tím se vaše tělo snáze vypořádá s různými viry. Stejné je to i s otužováním, které se nyní stává čím dál větším trendem. Stejně tak masáže a obzvlášť thajské masáže. Po thajské masáži se vám do krve uvolní koktejl hormonů, který vyprodukuje váš mozek. Je to endorfin, oxytocin a serotonin. Tyto hormony pomáhají odbourávat stres a zlepšují naši náladu. Po thajské masáži se vám zlepší funkce všech orgánů a proudění energie v těle. Pokud bude vaše tělo v harmonii a silné, dokáže si hravě poradit s různými viry a hlavně těmi, co v této době způsobují respirační choroby a každou zimu nás sužují.

Určitě se vám nepovede hned vše ve vašem životě změnit. Začít se zdravěji stravovat, lépe spát, cvičit nebo chodit do přírody na procházky, ale někde začít můžete. Zkuste to se saunou nebo masáží. Právě nyní mají v Ban Thai akci na dárkové poukazy. Můžete si vybrat tři a zaplatit jen dva na všech jejich pobočkách nebo na e-shopu www.Ban-Thai.cz z pohodlí domova. V Ban Thai můžete zakoupit poukazy jak na saunu, vířivku a koupele do wellness v Českém Krumlově, tak i na thajské masáže do všech jejich provozoven v Prachaticích, Českých Budějovicích, Českém Krumlově nebo Táboře. Vyzkoušejte starobylé umění thajských masáží, které se předává v budhistických chrámech celého Thajska z učitele na žáka již 2500 let. Podpořte své zdraví, imunitu a nechte se hýčkat masérkami z Thajského království, které si provozovatelé thajských masáží Ban Thai sami vybírají v Thajsku, podle jejich dovedností. Pokud jednou zajdete, uvidíte, že to nebude naposledy.

V dnešní době je obzvlášť důležité se o sebe starat a kolikrát ty nejjednodušší věci bývají nejúčinnější. Starejte se o své tělo, jen tak vám bude sloužit dlouho a dobře.

Tak neváhejte a zajděte si koupit dárkové poukazy na služby salonů Ban Thai jak pro sebe, tak i pro své blízké. S návštěvou salonů Ban Thai se můžete nechat zařadit do jejich věrnostního programu a začít tak využívat jejich služby ještě levněji.

Poznejte, jak vypadá ráj, Ban Thai!

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Ban Thai, masáže, akce, poukaz, imunita, nemoc, thajská masáž, Thajsko, Český Krumlov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zlepšete svou imunitu jednoduše, a ještě k tomu příjemně bez chemických preparátu a očkování  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.