Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Globusu stále seženete vše, co potřebujete

PR článek

„Cesta do Globusu se stále vyplatí. Neprodejné zboží jsme schopni nachystat do půl hodiny a jídlo v restauraci vám zabalíme s sebou,“ říká ředitel českobudějovického Globusu.

Jak jistě víte, před několika týdny na seznam vládních opatření přibyl také zákaz prodeje většiny nepotravinového zboží. A protože má hypermarket Globus na jedné z největších nákupních ploch opravdu široký sortiment, toto omezení nabídky se ho značně dotklo. Ale i zde platí, že kdo nechce, hledá důvody a kdo chce, ten najde způsob.

Zboží, které nyní nelze přímo prodávat uvnitř hypermarketu, si v Globusu můžete předem objednat. Jedná se například o textil, obuv, elektro, hračky, malířské pomůcky, potřeby pro kutily nebo sportovní náčiní. Z provozních důvodů tímto způsobem nelze zakoupit akorát sortiment klenot.

Stačí během otevírací doby hypermarketu (od 7:00 do 20:00) zavolat na telefonní číslo +420 739 348 244, nebo odeslat svou objednávku na e-mailovou adresu globusceskebudejovice@globus.cz a objednané zboží si v Globusu vyzvednout.

Denně nová nabídka jídel i vaše oblíbená jídla

Ani v Restauraci Globus nezahálí. „Naši kuchaři pro vás stále denně vaří a teplá jídla s sebou prodáváme přímo v naší restauraci. Kromě toho nabízíme balená jídla z Restaurace Globus také uvnitř hypermarketu v regálech Snadného vaření,“ připomíná ředitel Lubomír Jung.

V Globusu uplatníte i své papírové či elektronické stravenky. Použít je můžete na nákup jídla v restauraci a kavárně, ale i k zaplacení potravin uvnitř hypermarketu.

Hlídáme pro vás nejnižší cenu

„Aby se váš nákup zbytečně neprodražil, hlídáme každý týden cenu stovek produktů a srovnáváme ji s nejlevnější konkurencí. Díky tomu máte jistotu, že je v Globusu seženete vždy za nejvýhodnější cenu,“ uvádí ředitel hypermarketu.

Velikonoční mazanec, který chutná i pomáhá

V pekařství Globus se na svátky jara důkladně připravují a vedle nejrůznějších druhů pečiva přichází i s mazancem, jehož zakoupením můžete přispět na dobrou věc.

„Z každého zakoupeného Máslového mazance de luxe od 25. 3. do 4. 4. 2021 věnujeme částku 25 Kč 1. Centru zdravotně postižených jižních Čech. Peníze pak budou použity na nákup sportovního vybavení pro osoby s různými typy handicapu,“ vysvětluje ředitel Globusu.

Pokud byste také rádi přispěli, Máslový mazanec de luxe 850 g zakoupíte v Café Globus nebo v oddělení Pekařství uvnitř hypermarketu za 109 Kč. Více informací o akci naleznete zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, koronavirus, aktuality, Velikonoce, jídlo, restaurace, mazanec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Globusu stále seženete vše, co potřebujete  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.