Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Řešíte hypotéku? Poradí vám trojice specialistek ze společnosti Finovo. Ptát se můžete už nyní

PR článek

Toužíte po vlastním bydlení, nebo máte naopak pochyby o výhodnosti vaší stávající hypotéky a zvažujete její refinancování? S tím vším vám v on-line chatu poradí specialistky ze společnosti Finovo, které již více jak 20 let poskytují profesionální poradenství jednotlivcům, rodinám i podnikům a organizacím. Alena Nídlová, Martina Šimková a Jiřina Budíková vám na vaše dotazy budou odpovídat ve čtvrtek 22. dubna od 13:00. Otázky ale můžete v našem chatu pokládat už nyní.

Alena Nídlová se ve finančním světě pohybuje již 25 let. Působila ve stavební spořitelně, v bankách pak jako úvěrový poradce, vedoucí úvěrového týmu, produktový specialista a jako poradce pro privátní klientelu.

Své otázky můžete pokládat už nyní zde.

Martina Šimková se na té nejvyšší úrovni věnuje hypotečnímu poradenství, a to rovněž úctyhodných 25 let. V České spořitelně se Martina podílela například na úspěšném projektu elektronického bankovnictví George a na vzdělávání v oblasti hypoték. Je dobrovolníkem v projektu Abeceda peněz, jehož cílem je posílení finanční gramotnosti u žáků základních škol.

Jiřina Budíková se ve financích pohybuje více než 25 let, v posledních letech převážně v oblasti poskytování hypoték. Za celou svou kariéru Jiřina Budíková zpracovala hypotéky s objemem přesahující miliardu korun. Všichni její klienti dobře vědí, že se jim snaží maximálně vyjít vstříc, je jim vždy k dispozici a pomáhám jim s nutným „papírováním”, které k hypotéce bohužel patří.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, finančnictví, Finovo, hypotéka, finance, hypoteční úvěr, Česká spořitelna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řešíte hypotéku? Poradí vám trojice specialistek ze společnosti Finovo. Ptát se můžete už nyní  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.