Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ke Stezce korunami stromů už můžete vyrazit lanovkou. Od května je otevřeno i Království lesa

PR článek

Cílem výletu na Lipno nemusí být už jen cyklostezka nebo procházka šumavskou přírodou. Po Stezce korunami stromů otevře své brány také Království lesa a Camping Lipno Modřín. Vše v souladu s aktuální epidemiologickou situací a nastavenými pravidly.

Už brzy se návštěvníci Lipna budou moci nejen projet na kole kolem jezera, či si užít procházku v korunách stromů. Od 1. května otevře své brány také oblíbené lesní hřiště Království lesa a rovněž se bude možné ubytovat v kempu Modřín. Ten bude k dispozici hostům od 30. dubna. Jeho návštěvníci ale budou muset dodržovat a respektovat aktuální omezení. Ta spočívají v nemožnosti připojení se na elektrickou energii a nemožnosti využít sociální a hygienické zázemí. Rezervace a samotné ubytování probíhá dohodě s recepcí kempu.

Nekonečné dobrodružství v Království lesa otevře 1. května

Nejen děti se už jistě těší až budou moci skákat na obřích trampolínách, prolézat mraveništěm a schovávat se v bludišti. Zvířátkům v Malé lesní zoo už také chybí jejich malí kamarádi. Kočka divoká, puštíci, veverky i kozičky budou netrpělivě vyhlížet první jarní návštěvníky už v sobotu 1. května. Lesní dílny Modřínek zůstanou zatím vzhledem k aktuálním opatřením uzavřené.

Lanová dráha Lipno Express v provozu od pátku 23. dubna, půjčovna sjezdových koloběžek od soboty 24. dubna

Od pátku 23. dubna bude v provozu i lanová dráha Lipno Express. Ke Stezce, která je otevřena denně od 10 do 18 hodin se tak návštěvníci dostanou nejen Stezkabusem nebo procházkou. Vstupenky jsou k dispozici v obchodě Intersport u centrálního parkoviště nebo online na www.lipnocard.cz.

Jsme rádi, že se Lipno otevírá návštěvníkům a možností pro zážitky je čím dál tím více. Věřím, že situace se bude i nadále zlepšovat a brzy otevřeme i další provozy. Novinek je pro letošní rok opravdu mnoho a bude se na co těšit,“ láká tisková mluvčí lipenského areálu Olga Kneiflová a dodává, že od soboty 24. dubna je otevřena také půjčovna sjezdových koloběžek. Pro zapůjčení je potřeba provést online rezervaci a platbu na pokladnách u centrálního parkoviště, nebo na Stezce korunami stromů.

Ohodnoť článek

Štítky Lipno, Stezka korunami stromů, lanovka, Království lesa, les, koruna stromu, Vodní nádrž Lipno, lanová dráha, Intersport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ke Stezce korunami stromů už můžete vyrazit lanovkou. Od května je otevřeno i Království lesa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.