Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Český rozhlas zve na svůj celodenní program na Zemi živitelce. Vystoupí Pavel Vítek, Leona Machálková nebo Petra Janů

PR článek

Už 47. ročník výstavy Země živitelka bude letos hostit výstaviště v Českých Budějovicích. Jedna z nejvýznamnějších českých zemědělských akcí tu začíná ve čtvrtek 26. srpna. Její program živě přímo z místa přiblíží Český rozhlas České Budějovice, který je mediálním partnerem.

Pokud máte rádi české písničky a humor, přijďte v pátek 27. srpna na Den s regionálními stanicemi Českého rozhlasu. Pro návštěvníky Země živitelky jsme připravili celodenní kulturní program v Pivovarské zahradě. Od 10 hodin vystoupí Pavel Vítek, Leona Machálková, Petra Janů, David Deyl a další. Pestrý program skončí vystoupením zpěvačky Petry Černocké po 17. hodině.

Zároveň jsou připravené dva přímé přenosy. Mezi 13. a 14. hodinou uslyšíte Václava Vydru a Janu Bouškovou jako hosty pořadu Slavné dvojice speciál a mezi 16. a 17. hodinou úsměv na tváři vám vykouzlí Humoriáda speciál, na své veselé příhody totiž zavzpomínají Petra Černocká, Uršula Kluková a Ondřej Kepka.

Celým dnem i živým vysíláním provede moderátorská dvojice Patrik Rozehnal a Hanka Šoberová.

Ranní vysílání Českého rozhlasu České Budějovice každý den připomene to nejzajímavější a nejdůležitější, co Země živitelka nabízí. Pro posluchače bude připravené také podrobné zpravodajství a pravidelné dopravní informace.

V úterý 24. srpna po 10. hodině bude v našem studiu hostem tisková mluvčí českobudějovického výstaviště Michaela Čeňková, která přinese informace o Zemi živitelce a programu letošního ročníku.

Těšíme se na vás v pátek 27. srpna na českobudějovickém výstavišti v Pivovarské zahradě nebo živě na frekvencích Českého rozhlasu České Budějovice – 106.4 FM pro jižní Čechy, 88.2 FM pro Slavonicko a Dačicko a 103.9 FM pro Táborsko – nebo na webu budejovice.rozhlas.cz.

Další informace i mnoho praktických tipů najdete na webových stránkách Českého rozhlasu České Budějovice a facebookovém profilu stanice.

Ohodnoť článek

Štítky Český rozhlas, Země živitelka, program, České Budějovice, kongresové centrum, Petra Janů, Leona Machálková, Pavel Vítek, Petra Černocká, David Deyl, výstava, Václav Vydra, Jana Boušková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Český rozhlas zve na svůj celodenní program na Zemi živitelce. Vystoupí Pavel Vítek, Leona Machálková nebo Petra Janů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.