Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zní to jako skvělá pracovní nabídka, ale…

PR článek

Nepotřebujete výuční list ani speciální vzdělání, i když to se strojírenským zaměřením je jistou výhodou. Náborový příspěvek dělá 30 tisíc korun – jen za to, že přijmete místo a budete tu pracovat. Dosáhnout můžete až na 35tisícový základní plat, a když sebou „mrsknete“ o něco víc, odnesete si i přes 50 tisíc. Příplatky za noční směny a svátky jsou vyšší, než ukládá zákoník práce, a další finanční bonusy se můžou naskládat až na 28 tisíc korun za rok.

Pokud zrovna nejste vyučeni v oboru, po kterém je na trhu práce taková sháňka, že ji zaměstnavatelé vyvažují zlatem, zní to opravdu jako skvělá pracovní nabídka. A aby toho nebylo málo, přidáme ještě dalších 20 benefitů v podobě fitness centra zdarma, benefitní karty na masáže, wellness, zboží lékáren, knihy nebo cestování, dotovanou kartu Multisport na nejrůznější sportovní aktivity, zaměstnanecké sportovní akce, turnaje, grilovací párty, divadla…Ve výčtu bychom mohli ještě pokračovat. 25 dnů dovolené a pracovní oblečení, včetně jeho praní, jsou samozřejmostí.

Podmínky vypadají skvěle, tak kde je to ALE?

Vlastně vůbec nikde! Pokud se tedy srovnáte s tím, že se od vás očekává práce. A spolu s ní trocha manuální zručnosti, samostatnosti a odpovědnosti za to, co děláte.

Takové podmínky nabízí svým zaměstnancům největší světový výrobce potravinářských obalů pro masné a mlékárenské výrobky Viscofan Group, konkrétně jeho český závod Viscofan CZ, který sídlí v Průmyslové ulici, prakticky v centru Budějc.

Poptávka po výrobcích Viscofanu trvale roste, a spolu s ní i množství, které se tu každodenně vyrobí. I přes mnohamilionové investice do modernizace a automatizace provozu je zde lidská práce nezastupitelná.

Neumíte? Naučíme!

Viscofan aktuálně hledá strojníky a tiskaře. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tyto pozice vyžadují specializaci nebo dlouhodobou praxi, není tomu tak.

 „Když je zájemce vyučený v nějakém strojírenském oboru, je to samozřejmě výhoda, ale máme propracovaný systém zaškolování. Proto stačí jen zájem a chuť naučit se něco nového,“ říká Martin Šilha, personální manažer Viscofanu CZ.

V Budějicích se tzv. „řásní“ střívka z celulózy, kolagenu a fibrousového vlákna, která sem dodávají další závody skupiny. Potravinářské obaly z plastiku se tu vyrábějí kompletně, od plastikového granulátu, který je vstupní surovinou, až po nařásněné střevo. Český Viscofan je zároveň hlavním distributorem výrobků do celé střední a východní Evropy a části Asie.

Jestli si kladete otázku, jakou práci asi dělá tiskař v potravinářském podniku, který vyrábí střívka na uzeniny, pak si vzpomeňte, jak vypadá obal vašeho oblíbeného salámu. Ve Viscofanu se tiskne na výrobky z celulózy, fibrousu nebo plastiku nejrůznějšími tiskařskými technologiemi – hlubotiskem, flexotiskem, UV tiskem i knihtiskem. Motivy, se kterými se na obalech běžně setkáváte, často pocházejí přímo z dílny zdejších grafiků.

Jak už bylo řečeno, budějcký Viscofan je největším distribučním centrem skupiny v Evropě a je zde také nejvýznamnější oddělení výzkumu a vývoje. Kromě pozic s minimálním požadavkem na pracovní kvalifikaci se tu díky tomu uplatní i odborníci na logistiku, obchod, IT nebo výzkumníci z oboru chemie a chemických technologií.

Pokud se poohlížíte po dobré a perspektivní práci ve skvělém týmu a skutečně chcete pracovat, podívejte se, co vám Viscofan může nabídnout.

Máte zájem o práci ve Viscofanu?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Viscofan, firma, práce, nábor, Zákoník práce, České Budějovice, VISCOFAN CZ, Evropa, Asie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zní to jako skvělá pracovní nabídka, ale…  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.