Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Koncert filmových hitů, Matky a Velký Gatsby uzavřou letní sezónu v Háječku

PR článek

Naposledy v tomto týdnu můžete zajít do českobudějovického Letního kina Háječek. Finálový víkend začíná už ve čtvrtek, potrvá do neděle a nabídne filmy, koncert, divadlo, taneční swingový workshop i závěrečnou afterparty. Kompletní program a vstupenky si koupíte na www.kinohajecek.cz.

Vše odstartuje čtvrteční projekce nové české komedie Matky v rámci Dámské jízdy. Film o čtyřech ženách, každé jiné, které mají něco společné - děti. A rády probírají chlapy, vztahy a sex. Otevřeno je již od 19:00 a na maminky, dcery i babičky čeká speciální nabídka na grilu a v nulté řadě pohodlná lehátka.

Závěrečný program v Háječku:
Čtvrtek  9.9., 20:00 Matky | Dámská jízda (50 Kč)
Pátek 10.9., 20:00 Koncert filmových hitů | Jihočeský Symfonický Bigband (350 Kč)
Sobota 11.9., 19:00 Velký Gatsby | Večer s taneční lekcí a afterparty s DJ Dave Pouštěč (50 Kč)
Neděle 12.9.,  20:00 Divadelní hra Vernisáž | Studentské univerzitní divadlo (80 Kč)

Páteční program přinese velkolepý Koncert filmových hitů od 20:00. Sedm statečných, Tři oříšky pro Popelku, Bohemian Rhapsody, Největší Showman, Kráska a zvíře nebo Titanic. Takové a další filmové hity uslyšíte v podání Jihočeského Symfonického Bigbandu v kombinaci s velkou projekcí s foto ukázkami z filmů a živým videopřenosem, abyste čtyřicet členů orchestru viděli i na velkém plátně. Vstupenky jsou stále v prodeji za cenu 350 Kč a seženete je i v pátek na místě.

Sobota bude patřit poslední letošní projekci a nabitému závěrečnému programu. Brány se otevřou již v 18:30, o půl hodiny později, v sedm večer, vás přivítá Dominik a Markéta z Budějckého swingu a naučí vás během taneční lekce několik tanečních kroků. V osm večer se na projekci objeví Leonardo DiCaprio ve filmu Velký Gatsby. Na něj hned po skončení naváže DJ Dave Pouštěč a v nejen retro rytmech vás bude bavit na závěrečné afterparty.

Pokud nebudete mít dost, můžete dorazit do letňáku i v neděli na přídavek - divadelní představení Vernisáž od Studentského Univerzitního Divadla. Mladí manželé Věra a Michal si na návštěvu do svého bytu pozvali přítele Bedřicha. Ten se nestačí divit, jak moc se interiér změnil. Vše je dokonalé - manželé, syn, obývák, jídlo, dokonce i...ale zajímá to vůbec?

Počasí organizátoři na poslední týden objednali a tak se nebojte pořídit vstupenky v předprodeji online na www.kinohajecek.cz.

Ohodnoť článek

Štítky kino, letní kino, Háječek, film, koncert, kultura, divadlo, vstupenka, Velký Gatsby, Leonardo DiCaprio, Titanic, léto, Bohemian Rhapsody, Sedm statečných, Kráska a zvíře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koncert filmových hitů, Matky a Velký Gatsby uzavřou letní sezónu v Háječku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.