Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Česká klubová špička, ale i budějovičtí muzikanti. Hudební klub TEMPO má kompletní podzimní program

PR článek

Budou koncerty! Hodně koncertů! Klubová sezóna začíná a klub TEMPO, který sídlí v kulturním době Slavie, odtajnil kompletní program do konce roku. Pestrobarevnou nabídku akcí servíruje skoro každý pátek a sobotu a na své si kromě koncertů přijdou i fanoušci jiných forem například stand-up comedy.

Čtveřice kulturních nadšenců Dan, Adéla, Dan a Petr se minulý rok rozhodla využít veřejné nabídky pronájmu známých prostor v kulturním domě, a na dobu určitou oživit část kulturního domu Slavie. Tam vznikl dočasný klub TEMPO.

„Slavie byla už několik let zavřená a my jsme tam byli zvyklí chodit na koncerty. Bylo mi to líto, když jsem chodil kolem, a navíc mi obdobný prostor v Budějovicích chyběl, tak jsem oslovil pár šikovných lidí, co to cítí stejně, a po kratší rozvaze jsme se tam rozhodli uspořádat ještě pár koncertů, než začne celková rekonstrukce domu,” vysvětluje záměr iniciátor projektu Daniel Jirotka.

Klub TEMPO minulý rok otevřel s vědomím, že za 120 dní zavře a KD Slavie se začne z gruntu rekonstruovat. Nakonec mělo TEMPO trvání kvůli epidemii přesně pouhých  21 dní. Rekonstrukce domu se ale posunula a klub dostal zelenou ještě na celý letošní rok a možná ještě dál. Nadšení týmu nepovolilo a vznikl nový program, který pokorně zakončí historickou etapu staré dobré Slavie jakožto nejkrásnějšího kulturního domu v Budějovicích.

Žánrový crossover od punku po mainstream dokazuje, že je klub připraven přivítat a nabídnout program široké škále Budějčáků. Od září do prosince se můžeme těšit třeba na Tata Bojs, WWW Neurobeat, Ventolina, Zrní, Kalle, Midi Lidi, Emmu Smetanu, Ivu Bittovou, Bert & Friends, P/\ST nebo Manon Meurt.

V programu se samozřejmě objeví i budějovická scéna. V Tempu nebudou chybět kapely Sýček, Fotbal, Mustang Bluesride, Marjari, Matěj Vodička, Lex Barker nebo Prášek proti blbosti.

Prostor si vyhledali i zástupci stand-up comedy. Premiéru nových skečů neznámého pásma uvede divadelní soubor Arte della Tlampač. Skupinu stand-up komiků přiveze i Underground Comedy, známé z televize Stream.cz nebo pořadu Comedy Club.

Celý program je k nalezení na stránkách klubu Tempo, na Facebooku a Instagramu.

Předprodej vstupenek na všechny akce probíhá přes GoOut.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kultura, hudba, tempo, klub, České Budějovice, koncert, kulturní dům, Lex Barker, Iva Bittová, Emma Smetana, Facebook, Arte della Tlampač, Instagram, Stream.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká klubová špička, ale i budějovičtí muzikanti. Hudební klub TEMPO má kompletní podzimní program  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.