Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rettinka je připravena vyrazit do nového domova

V další dílu Hledáme páníčka budeme hledat nový domov pro Rettinku. Mourovaté koťátko, které bylo na konci srpna nalezeno v Táboře. Nyní je Rettinka připravena vyrazit do nového domova.

Mourovaté koťátko, které našli na konci srpna v Čekanicích v Táboře, dostalo jméno podle slavné autorky kuchařek Madgaleně Dobromile Rettigové. Zkráceně ji ale říkají Rettinka. 

Je to dva až tři měsíce staré koťátko, milá kočička, která se kromě dovádění a kočičích hrátek dokáže schoulit v náručí a uvrnět se ke spánku. „Je připravena vyrazit do svého nového domova kompletně naočkovaná, kastrovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem,“ popisuje za táborský útulek Zdeňka Fürst.

Jaký hledá domov?

Rettinka hledá domov plný lásky, porozumění, péče a zodpovědného přístupu. Hodí se do bytu i do domku se zahradou, s přístupem ven až po své adaptaci. Retti je vzorně čistotná, využívá kočičí wc, mazlivá a kontaktní.

„Máte-li o adopci zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Rettinka bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život holčičce nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ dodává Zdeňka Fürst.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Radek Havlíček | Zdroj Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, útulek, domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

HLEDÁME PÁNÍČKA: Rettinka je připravena vyrazit do nového domova  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.