Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je čas přezouvat pneumatiky. Family car service nabízí i řadu dalších služeb

PR článek

Počasí se ochladilo, a tak automobilové servisy vnímají zvýšený zájem o přezouvání pneumatik. To platí i pro českobudějovický Family car service, který sídlí v Novohradské ulici. Firma s bohatými zkušenostmi ale nabízí také řadu dalších služeb.

S blížící se zimou teď ale přibývá zájem hlavně o přezouvání. „Vždy to přichází s prvním ochlazením, při kterém se začnou zákazníci ozývat. Ten nejsilnější zájem přichází na konci října,“ popisuje jednatel Family car service Martin Pavel

Ten zároveň vnímá, že jsou řidiči zodpovědnější. „Řada z nich se s námi domlouvá už v létě, když například ví, že budou muset pořizovat nové pneumatiky,“ vysvětluje Martin Pavel. 

Nejintenzivnější nátlak ale teprve přijde. Na to je Family car service připravený. „V žádném případě nechceme nikoho odmítnout. Vždy se to snažíme udělat tak, abychom se o všechny klienty postarali,“ uvádí Martin Pavel. 

Pro jeho tým to znamená důkladné plánování všech zákazníků. Dotyčný zavolá, domluví si termín, přijede a na přezutí si v automobilovém servisu počká. Přibližný čas je 30 až 45 minut. Family car service se snaží klienty pozvat tak, aby je zaměstnanci plynule odbavili bez dlouhého čekání. 

Kromě samotného přezutí mohou klienti počítat i s doporučením či konzultací. „Samozřejmě k tomu poskytujeme i radu, když vidíme, že jsou dané pneumatiky například ve špatném stavu. Když guma vypadá, že nadcházející sezonu už neodjede, tak to se zákazníkem probereme,“ říká Martin Pavel. 

Family car service ale nabízí i celou řadu dalších služeb. Na starosti je mají zaměstnanci, kteří sbírali zkušenosti ve velkých automobilkách. Sám Martin Pavel působí v oboru více než 20 let. „Nabídka služeb je bohatá a zahrnuje výměnu tlumičů, brzd či olejů, prohlídku motorů, autodiagnostiku či servisní prohlídku,“ zmiňuje. 

Family car service provádí také veškeré druhy mechanických prací, výměny celé řady komponentů nebo třeba elektrikářské práce. To všechno najdou zákazníci v areálu v českobudějovické Novohradské ulici, kam se firma přesunula letos na jaře z Vidova. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, pneumatika, auto, přezouvání, servis, pneuservis

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je čas přezouvat pneumatiky. Family car service nabízí i řadu dalších služeb  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.