Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

První letošní lyžování ve Skiareálu Lipno už tuto neděli

PR článek

Ta pauza byla dlouhá, ale dočkali jsme se. Už tuto neděli 5. prosince, se rozjede první lanovka Skiareálu Lipno a první nadšení lyžaři a snowboardisté vyrazí na svah. Čekat je bude nová sjezdová trať Lipenská i se svou dvousedačkovou lanovkou.

Počasí v uplynulých dnech přineslo na Lipno několik centimetrům přírodního sněhu a díky nízkým teplotám a možnosti dosněžování se rozjede lipenská lanovka už první prosincový víkend. „Jsme rádi, že nabídneme lidem možnost sportovat na čerstvém vzduchu a věříme, že do týdne spustíme i další lanovky,“ říká generální ředitel Skiareálu Lipno Matěj Kratochvíl.

Skiareál bude otevřen tradičně od 8.30 do 16 hodin. Stejně tak jako ve všech ostatních skiareálech v České republice, i na Lipně se budeme řídit aktuálními podmínkami vlády pro návštěvu lyžařských středisek. Ke kontrole očkování nebo prodělané nemoci (ON) bude primárně docházet při nákupu skipasů na pokladnách v Klientském informačním centru u centrálního parkoviště. Z něj bude od neděle jezdit mezi parkovištěm P1 a P2, skibus, který bude pendlovat v pravidelných intervalech.

U parkoviště P2 je letos připraven také občerstvovací stánek a pokladna pro nákup skipasů. Vzhledem k její omezené kapacitě, ale doporučujeme nakoupit skipasy buďto online nebo u centrálního parkoviště a využít služby skibusu. „Pro zahájení sezóny a na první letošní lyžování jsme připravili také jedinečné cenové podmínky. Cena jednodenního skipasu pro dospělou osobu bude 600 Kč, pro děti (6 -14.99 let) a seniory (od 65 let) 410 Kč, student (19 – 25 let) a junior (15-18,99 let) 500 Kč,“ informuje tisková mluvčí Skiareálu Lipno Olga Kneiflová.

Prodejna, servis i půjčovna opět v provozu

Otevřena je i prodejna sportovních potřeb Intersport a všem zákazníkům nabízí široký sortiment zimního vybavení nejen na svah. V provozu je také půjčovna a servis lyží, snowboardů či běžek. Bez objednání a na počkání vám v Intersportu pomohou i s běžnými servisními úkony, ať už se bude jednat o broušení, mazání nebo seřízení vázání lyží, snowboardu či běžek. K servisu je využíván homologovaný stroj Jet Bond, který profesionálně seřídí vázání podle aktuální váhy lyžaře či jeho dovedností.  

Ale to není vše, co vás o víkendu na Lipně čeká!

Na Stezku totiž dorazí čerti i s Mikulášem!

A nepřijdou s prázdnou - budou nadělovat. Proto vezměte děti a vyrazte v sobotu 4. prosince na Stezku korunami stromů na Lipně. Pro všechny děti budeme mít už od 11 hodin připravené dárečky. Připravte si písničku, básničku nebo třeba hezký obrázek a přijďte navštívit první Stezku korunami stromů v České republice. „Mikuláš se svým doprovodem se po roční pauze na děti velmi těší, a na Stezce, ke které se lze dostat pěšky nebo Stezkabusem, je bude vyhlížet až do 14 hodin,“ doplňuje Olga Kneiflová.

Ohodnoť článek

Štítky lyžování, Skiareál Lipno, lyže, Vodní nádrž Lipno, lanová dráha, snowboarding, skipas, Česko, Intersport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První letošní lyžování ve Skiareálu Lipno už tuto neděli  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.