Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konference Sdílení pracovních kompetencí napříč generacemi proběhla na konci listopadu v Národní technické knihovně

PR článek

24. listopadu proběhla v Národní technická knihovně v Praze celostátní konference Sdílení pracovních kompetencí napříč generacemi pod záštitou pana rektora VŠTE v Českých Budějovicích, Vojtěcha Stehela.

Konference se zabývala tématy „jakým způsobem udržet mladé zaměstnance a dát jim perspektivu“, „jak nejlépe využít znalosti a zkušenosti starších zaměstnanců a udržet je aktivní“ a „jaké jsou možnosti sdílení osobních kompetencí mezi zaměstnanci“.

Jako řečníci a hosté vystoupili Doc. PhDr. Radim Valenčík, PhD. (s referátem Význam mezigeneračního sdílení kompetencí), Doc. Ing. Otakar Němec., CSc. (s referátem Mezigenerační management v personalistice), Doc. Ing. Jan Lojda, CSc. (hlavní řešitel projektu INCOD), Ing. František Fryš (výrobně technický ředitel SWIETELSKY stavební s.r.o.), Judr. Martina Děvěrová, MPA (státní tajemnice MPO), Ing. Pavel Franěk (prezident GABO), Ing. Eva Stratilová (ředitelka odboru zaměstnanci a EU na ÚP) a další.

Dopoledne proběhlo představení projektu Mezigenerační management pro podporu digitalizace ve stavebnictví (INCOD), jehož cílem je napomoci personalistům a in-line manažerům zlepšit výkonnost zaměstnanců a nastartovat a trvale podporovat proces sdílení zkušeností mezi věkově rozdílnými kategoriemi zaměstnanců. K pilotnímu projektu a jeho výsledkům odpoledne proběhla také tisková konference. V rámci programu měli návštěvníci možnost zhlédnout vernisáž odborné publikace „Mezigenerační sdílení kompetencí“.

Partnery akce byli Vysoká škola ekonomická v Praze, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích a společnost SWIETELSKY. Konference byla financovaná TAČR (program ÉTA) a účast byla bezplatná.

Ohodnoť článek

Štítky konference, Konference Sdílení pracovních kompetencí, VŠTE, škola, Národní technická knihovna, Praha, České Budějovice, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Radim Valenčík, Evropská unie, Pavel Franěk, Vysoká škola ekonomická v Praz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konference Sdílení pracovních kompetencí napříč generacemi proběhla na konci listopadu v Národní technické knihovně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.