Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už znáte Pecivála?

PR článek

Pekárna Srnín vytvořila v Českých Budějovicích na autobusové zastávce Poliklinika Sever místo, kde budete moci prožít každý den zážitek z voňavého, vždy čerstvého a poctivého řemesla s tradicí.

Nově zrekonstruovaná prodejna PECiVÁL Na Sadech je prvním místem, kde se snoubí tradice s novým moderním konceptem. Je to místo, kde se budete cítit dobře, a kde můžete koupit například exklusivní chléb s názvem Pecivál.

Chléb pro náročné

Kombinací úžasně vypečené křupavé kůrky zvenku a vláčnosti uvnitř uchvátil tento pšenično-žitný chléb už spoustu zákazníků, kteří se pro něj neustále vracejí. Jeho výhodou je dlouhá doba, kdy Vám doma tento chléb vydrží čerstvý, voňavý a chuťově vynikající. 

Kromě Pecivála, který zakoupíte jen v prodejnách Pekárny Srnín, je pro zákazníky připravený i široký sortiment čerstvého pečiva, neodolatelné lahůdky a sladké pokušení z vyhlášené Cukrárny U Kláštera.

Tato jihočeská pekárna má sehraný tým pekařů a pekařek, cukrářek a ostatních, kteří se každou noc starají o to, abyste si mohli ráno koupit voňavé, čerstvé, křupavé, slané nebo sladké dobroty a vychutnali si tak poctivé umění a šikovnost lidí z Pekárny Srnín, a to již více než 60 let.

Nový PECiVÁL už i na Lipně

Cílem pekárny je nový koncept prodejen PECiVÁL stále rozšiřovat a nabízet tak kvalitu a poctivost produktů z řemesla, které opravdu chutná v maximální kvalitě a široké nabídce.

S úsměvem Vás přivítají i na nové prodejně PECiVÁL v Lipně nad Vltavou, kde koupíte tradičně nejlepší srnínský rohlík, nový žitný rohlík nebo chuťově bezkonkurenční větrník.

Přijďte se sami přesvědčit, že kvalitní výrobky, poctivý přístup a léty prověřená zkušenost je v dnešní uspěchané době stále cennější a žádanější hodnotou.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky pekárna, pečivo, Srní, novinka, chléb, Srnín, rohlík, řemeslo, Pekárna Srnín s.r.o., větrník, České Budějovice, tradice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už znáte Pecivála?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.