Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladík s nožem v ruce přepadl hernu. Barman se mu postavil

S nožem v ruce se vydal devatenáctiletý mladík do herny ve Vodňanech a chtěl po obsluze peníze. Narazil ale na odvážného barmana, který se lupiči postavil a díky tomu se ho podařilo později zadržet. Nyní je pachatel v policejní cele a je obviněn z loupeže.

K incidentu došlo v herně ve Vodňanech v neděli večer. Kolem sedmé hodiny vešel do podniku devatenáctiletý mladík, který se maskoval čepicí s kšiltem a nasazenou rouškou. Došel přímo k pultu, kde začal barmanovi vyhrožovat a chtěl po něm peníze. „Obešel pult až k barmanovi, kterému nožem směřoval do oblasti břicha a stále se domáhal peněz. Muž za barem měl ale pro strach uděláno, neztratil hlavu a začal se bránit. Pachateli chytil ruku s nožem, chvíli se přetahovali, až se mu podařilo muže odzbrojit,“ popsala policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Mladík se dal poté na útěk, během kterého ale ztratil botu a později i kšiltovku. „Pachateli zřejmě došlo, že čepice, bota, ale i nůž zůstaly na místě činu a policisté si pro něj zanedlouho přijdou,“ dodala Nováková. Po chvíli proto sám přišel zpět na místo činu a ke všemu se přiznal. Policie ho zadržela, umístila do cely a obvinila ze spáchání přečinu loupeže. 

Mluvčí upozornila, že ačkoliv bylo jednání barmana statečné a odvážné, není dobré v takových případech pachateli odporovat. „Vždy musí lidé hlavně myslet na svoje zdraví a život,“ dodala.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, policie, loupežné přepadení, herna, peníze, Vodňany

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík s nožem v ruce přepadl hernu. Barman se mu postavil  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.