Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

O víkendu projede krajem nadměrný náklad. Doprovodí ho policie

, aktualizováno 4. března 2022, 14:22

Během soboty a neděle projede Jihočeským krajem nadměrný náklad. Jeho dopravu z Třeště do Hněvkovic doprovodí policie. Náklad pojede hlavně po silnicích první a druhé třídy, řidiči v některých místech trasy musí počítat s omezením.

Nadměrný náklad projede skrz Jihočeský kraj a Vysočinu z Třeště do Hněvkovic. „Souprava vyjede v sobotu v 20:00 hod. z Třeště po silnici II/406 do Kostelce a poté po silnici II/605 do Olešné před Pelhřimovem. Z Pelhřimova po silnici I/34 na Jindřichův Hradec, Třeboň až do Českých Budějovic. Následně projede krajským městem k Hluboké nad Vltavou, po silnici II/105 až na Hněvkovice,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Délka nákladu je 23 metrů, šíře 7,2 metru a výška 4,2 metru. V některých místech bude třeba při projíždění zatáček nebo obcemi nutné vjet do protisměru. „Připomínáme řidičům, kteří pojedou po níže uvedených trasách, aby dbali zvýšené opatrnosti a případě potřeby, umožnili bezpečné projetí,“ dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nadměrný náklad, doprava, upozornění, cesta, policie, silnice, Třešť, Hněvkovice, Jihočeský kraj, Pelhřimov, Kraj Vysočina, České Budějovice, Jindřichův Hradec, Olešná, Kostelec (Krnov)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu projede krajem nadměrný náklad. Doprovodí ho policie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.