Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Navštivte víkendové animační programy v Království lesa

PR článek

Království lesa na Lipně opět po zimním spánku ožilo a je pro všechny malé i velké dobrodruhy otevřeno květnu denně od 10 do 18 hodin. Navíc ke všem více než 40 atrakcím jsou nyní o víkendech v květnu a červnu připraveny animační programy.

Království lesa na Lipně je místem, kde se děti ani na chvilku nezastaví. K objevování lesa a zvířátek v něm mají k dispozici desítky houpaček, trampolín, lanových mostů a překážek, ale i Malou lesní zoo nebo Lesní dílničky Modřínek. O sobotách a nedělích v měsíci květnu a červnu mají děti možnost zažít dobrodružství z příběhu Knihy džunglí nebo pohádkový les s Karkulkou. Připraveny jsou pro ně totiž zábavné a zážitkové animační programy. O sobotách se Království přemění na džungli a děti, stejně jako malý hrdina Mauglí vtáhne do děje krásného příběhu Knihy džunglí. „Děti budou plnit úkoly, které zažíval sám Mauglí a pokusí se o jeho vysvobození,“ přibližuje program tisková mluvčí Rodinného areálu Lipno Olga Kneiflová. V neděli se pak les přemění na pohádkový. Všechny děti budou mít možnost vyrobit dárečky pro babičky, a zažít dobrodružnou cestu do babiččiny chaloupky skrze hustý les. Závěrem obou dní si všechny děti společně s animátorkami zahrají rytmické hry, budou tancovat i cvičit.

Protože celodenní výprava za dobrodružstvím se neobejde bez dobrého jídla a pití, jsou v Království lesa připraveny všelijaké pochutiny. Restaurace Šumavanka nabízí novou, a ještě lepší nabídku občerstvení včetně oblíbených dětských pokrmů jako je řízek nebo rajská omáčka. Vše je připraveno z čerstvých surovin a bez polotovarů. Občerstvení U Bludiště je připraveno zahnat hlad poctivým cheeseburgerem nebo trhaným masem v bagetě.  V nabídce nechybí ani sladké vafle s čokoládou a pořádnou porcí šlehačky, nebo domácí nanuky či zmrzlina z Povidloně.

Permanentní vstupenka za dobrodružstvím

Vstupenky do Království lesa je možné zakoupit online nebo přímo na místě. Výhodná je však jedna vstupenka na celou sezonu, která umožní svému držiteli vstup jedenkrát denně, a to sedm dní v týdnu. Zájemci ji mohou zakoupit na e-shopu www.lipnocard.cz nebo na pokladnách v Klientském informačním centru. Permanentní vstupenka je unikátní a nepřenosná. Chráněná oproti zneužití při možné ztrátě je osobní fotografií jejího majitele.

Využít je možné také kombinované vstupenky do Království lesa i na Stezku korunami stromů, která je od Království lesa na dohled. Nejlépe se k oběma místům dostanete lanovou dráhu Lipno Express, která má nástup přímo u centrálního parkoviště.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Lipno, víkend, Království lesa, animační program, les, vstupenka, Vodní nádrž Lipno, dobrodružství, džungle, Mauglí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Navštivte víkendové animační programy v Království lesa  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.