Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

CB Auto nabízí nízké ceny a okamžité dodání vozů. Tradiční firma disponuje širokým portfoliem značek

PR článek

Kvůli dlouhým čekacím lhůtám na nové vozy roste zájem o ty ojeté. Zvýšenou poptávku pociťuje také společnost CB Auto, která má na skladě automobily od nejrůznějších značek. Firma garantuje jejich technický stav a prověřené vozy jsou zákazníkům ihned k dispozici.

Právě pro ty, kteří chtějí vůz ihned, je tady CB Auto, tradiční firma s bohatými zkušenostmi. Společnost nabízí široké spektrum automobilů.

V posledních týdnech klienti oceňují hlavně to, že mohou mít auto okamžitě k dispozici. „Situace na trhu nových a ojetých vozů se změnila. U nových automobilů dochází k nárůstu cen a jejich nedostatku, což způsobuje mimo jiné zvyšování nákladů na výrobu a nedostatek komponentů,“ vysvětluje manažer prodeje Petr Kubovec.

Firma CB Auto má na skladě bezmála dvě stovky automobilů včetně prověřených ojetých vozů. V nabídce jsou menší městské automobily nebo třeba velké rodinné vozy. Zákazníci si navíc vybírají ze všech cenových úrovní.

Společnost nabízí řadu zánovních automobilů značek, jako jsou Volkswagen, SEAT, ŠKODA, Mazda či Kia. Kromě záruky mohou klienti počítat s nízkým počtem najetých kilometrů. Díky tomu všemu si v CB Auto vybere každý. 

Firma CB Auto nabízí rychlé dodání automobilů. Na skladě má celou řadu prověřených ojetých vozů a díky široké nabídce si vybere každý.

Klienti mohou využít také servis bez dlouhého čekání. Servis používá originální náhradní díly schválené výrobcem. S auty pak pracuje zkušený a proškolený personál, který má k dispozici nejmodernější technologie. 

„Nabídka je širokospektrá. Uspokojíme všechny zákazníky, ať už shání menší městský vůz, luxusní SUV či rodinný automobil,“ říká Petr Kubovec. Společnost má navíc pobočky v několika městech. Kromě Českých Budějovic se nachází také v Táboře či Českém Krumlově.

Nově firma CB Auto nabízí při nákupu ojetého vozu jeden rok výhod se servisní kartou MyCard Service+. S touto kartou má zákazník například dvakrát ročně výměnu kompletních kol a jejich vyvážení zdarma či zajímavé slevy na originální díly a příslušenství. Zároveň karta umožňuje přípravu a zajištění STK a další výhody externích partnerů. 

CB Auto nabízí bohaté zkušenosti a v letošním roce CB Auto oslaví své 30. výročí působení na trhu prodeje a servisu vozidel. Je navíc držitelem řady ocenění. „Největším oceněním pro nás ale je loajalita a spokojenost našich zákazníků,“ dodává Petr Kubovec.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky CB Auto, prodej, nabídka, řidič, ojeté auto, Volkswagen, ŠKODA AUTO a.s., SEAT, Mazda, Kia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CB Auto nabízí nízké ceny a okamžité dodání vozů. Tradiční firma disponuje širokým portfoliem značek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.