Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nelíbilo se mu chování makléřů, tak začal reality dělat po svém. Chci, aby všichni odcházeli s úsměvem, říká Václav Ovečka

PR článek

Už víc než rok Václav Ovečka ze své kanceláře v centru Prachatic poskytuje prémiové realitní služby po celých jižních Čechách. To, co ho na první pohled odlišuje od ostatních makléřů, je jeho velký úsměv a také zcela jiný přístup ke klientům. Jaká jsou podle rodáka z Vrchlabí úskalí realitních služeb a jak poznat ty opravdu kvalitní?

Povězte mi, jak je to u nás s realitními službami?
Co si budeme povídat – realitní kanceláře a makléři v Česku nemají úplně tu nejlepší pověst. A já docela chápu, proč tomu tak je. Už skoro 15 let pracuji ve financích a při vyřizování hypoték jsem se osobně setkal s velkým množstvím makléřů oplývajících nejen planými sliby a pověstnou neochotou, ale také neodborností. To samozřejmě proces koupě a prodeje nemovitosti pouze komplikuje a prodlužuje. Nikdo se pak nemůže divit, že lidé makléřům nevěří, byť se takhle rozhodně nechovají všichni.

Proč myslíte, že tomu tak je?
Dlouhá léta u nás mohl dělat makléře prakticky kdokoli, a protože byla enormní poptávka po nemovitostech, nikdo se až tak moc nezajímal o kvalitu poskytovaných služeb. Já jsem se o tom přesvědčil na vlastní kůži, když jsem předloni pomáhal své švagrové prodávat byt v Praze. Na inzerát se nám ozvalo asi 96 makléřů z okolí 150 km od Prahy. No a žádný z nich mi nevysvětlil, co přesně navíc mi jeho služby přinesou, aby to za tu provizi stálo…

Vy jste se na to rozhodl jít trochu jinak…
Já jsem od začátku věděl, že chci dělat prémiové realitní služby a chci je spojit s financemi. Ono to je vlastně logické – klient, který si chce koupit nemovitost, často potřebuje také hypotéku a u nás si tak jednoduše vyřeší vše na jednom místě. Je pro mě také velice důležité, aby se klient po celou dobu procesu cítil dobře, byl o všem informovaný a vše mu bylo jasné. Přece jen prodej nebo koupě nemovitosti jsou pro většinu lidí zásadním životním rozhodnutím a podle toho by se měl makléř také chovat. Jednoduše chci, aby ode mě všichni odcházeli spokojení a s úsměvem.

Jak vypadají prémiové realitní služby? A v čem se přesně liší?Nemovitostem, které prodáváme, věnujeme veškerou potřebnou péči. Máme vlastní sklad nábytku a dekorací, takže dokážeme i z prázdných místností vykouzlit prostor, do kterého se bude chtít zájemce hned nastěhovat. V našich inzerátech máme profesionální fotky a samozřejmostí je videoprohlídka, která nemovitost ukáže v plné kráse. Díky tomu dokážeme přilákat na prohlídku víc potenciálních zájemců o koupi.

A protože máme perfektně zmáknutou prodejní strategii, zvládáme nemovitosti prodat opravdu rychle. Neprodáváme jen přes běžné portály, využíváme také sociální sítě a navíc zájemce aktivně hledáme.

Zkrátka děláme vše pro to, aby prodávající získal za své peníze maximální komfort a zvýšil hodnotu své nemovitosti.  Kupujícím zajišťujeme, aby si celý proces koupě skvěle užili a jediná jejich starost byla se už těšit do nového domova. A to by měl být cíl každého kvalitního makléře.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Václav Ovečka, reality, realitní služby, Prachatice, Jihočeský kraj, nemovitost, Vrchlabí, Česko, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nelíbilo se mu chování makléřů, tak začal reality dělat po svém. Chci, aby všichni odcházeli s úsměvem, říká Václav Ovečka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.