Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Udělejte si radost novou kabelkou a podpořte talentované děti. V IGY Centru se i letos uskuteční tradiční Kabelkový veletrh

PR článek

Středa 14. září bude patřit kabelkám. V českobudějovickém IGY Centru se uskuteční již 8. ročník Kabelkového veletrhu. Letos poprvé se akce koná přímo v pasáži nové budovy, a to od 10 hodin.

Zakoupením kabelek přispějí návštěvníci Nadačnímu fondu Jihočeské naděje. Ten podporuje talentované děti z celého kraje – mladé vědce, sportovce nebo umělce. Mimořádné nadání často totiž nestačí. Důležité je mít i pevné finanční zázemí.

„Letos vstupuje celá naše společnost do velmi složitého období, ceny energií a inflace stoupají takovým tempem, že i jinak finančně dobře zabezpečené rodiny jsou z velké části vystaveny situaci, kdy jim už nezbývají prostředky na rozvoj nadání jejich talentovaných dětí. Očekáváme tedy trochu změnu oproti minulým ročníkům, kdy si o podporu žádaly převážně rodiny ze slabších sociálních vrstev,“ doplňuje Pavla Vandasová z Nadačního fondu Jihočeské naděje.

Za uplynulé ročníky Kabelkového veletrhu se vybralo více než 1,4 milionu korun, které pomohly dvěma stovkám dětí. V posledních týdnech vybírali dobrovolníci z řad organizací a firem kabelky po celém regionu. Stovky dalších pak přinesli zákazníci přímo na infostánek v nákupním centru IGY.

„Tímto bychom chtěli všem dárcům i zapojeným sběrným místům velice poděkovat. Je pro nás nesmírně cenné, že se stále najde mnoho lidí, kteří s radostí podpoří dobrou věc. Celkem se podařily vybrat téměř dva tisíce kabelek,“ komentuje akci marketingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kabelka, veletrh, igy centrum, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Udělejte si radost novou kabelkou a podpořte talentované děti. V IGY Centru se i letos uskuteční tradiční Kabelkový veletrh  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.