Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Využijte náborové novinky jihočeské policie

PR článek

Kdo by chtěl zkusit práci u Policie ČR, může nyní využít náborové novinky jihočeské policie. Kromě pravidelných informačních schůzek pro případné zájemce o práci u policie se nyní v říjnu chystá také odpolední akce s názvem „Policistou na zkoušku“.

Každý čtvrtek mohou nově zájemci o zajímavou policejní práci navštívit tzv. náborový JOB POINT v budově Dvořákova 2 na Lannově třídě v Českých Budějovicích. Odpoledne od 13 do 15 hodin zde personální specialistky odpoví na všechny zvídavé otázky, co vlastně obnáší obléci policejní uniformu. Schůzka je nezávazná a není potřeba se na ni dopředu domlouvat. Prostě přijďte kterýkoli čtvrtek v uvedeném čase a dozvíte se vše potřebné.

A další novinka? Kdo má rád výzvy, může si přijít vyzkoušet přijímací fyzické testy k policii nanečisto, tentokráte odpoledne! Akce se koná v areálu Sportovního klubu policie ve středu 12. října 2022 a přijít můžete kdykoli mezi 13 a 17 hodinou na adresu Jiráskovo nábřeží 999/25 v Českých Budějovicích. Proč odpoledne? Aby se mohli zúčastnit i ti, kteří se nemohou snadno uvolnit z práce. Benefitem tohoto odpoledne, pod názvem „Policistou na zkoušku“, bude možnost vyzkoušet si nanečisto nejen testy fyzické (běh na 1000 metrů, celomotorický test, kliky a člunkový běh), ale také mini psychologický test.

V rámci klidného a krásného Jihočeského kraje má aktuálně policie volná místa ve všech okresech. Kdo by rád sloužil ve své lokalitě, má nyní tu nejlepší šanci. Stačí chtít, zvládnout přijímací testy a vše ostatní už se každý naučí. Na policejní nováčky čeká pouze několika měsíční odborná příprava a pak již služební místo na vybraném oddělení. Policejní nováčkové nejsou ve službě nikdy opuštění, vždy se jim věnuje a zkušenosti předává starší kolega či kolegyně. Ten, kdo si například vyzkouší službu na obvodním oddělení a splňuje vzdělání, může přejít na kriminální službu nebo například také vyzkoušet velmi zajímavou práci u kolegů z cizinecké policie.

Koho by tato profesní cesta lákala, ten může využít již zmíněné odpoledne v areálu Sportovního klubu policie České Budějovice a přijmout výzvu ke zjištění své fyzické i duševní kondice. Každý, kdo tuto „výzvu“ pokoří, obdrží Osvědčení o platnosti fyzických testů na jeden rok a má část přijímacího řízení k policii splněnou. Kromě mnoha jiných benefitů práce u policie by mohl případné zájemce oslovit třeba i náborový příspěvek ve výši 75 tisíc korun.


Pro více podrobností v případě zájmu o účast na akci POLICISTOU NA ZKOUŠKU pište e-mail na: krpc.workshop@pcr.cz.

A policejní JOB POINT Vás uvítá každý čtvrtek!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky policie, Policistou na zkoušku, práce, nábor, fyzické testy, Policie České republiky, České Budějovice, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Využijte náborové novinky jihočeské policie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.