Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

BanThai, zázračný dotek rodilých thajských masérek je i v Táboře

PR článek

Odhalí zdravotní potíže, pomáhají je léčit a kromě jiného odbourávají stres. Thajské masáže jsou v mnoha ohledech odlišné od těch evropských a na jihu Čech je nabízí největší síť poboček BanThai. Ta nejnovější je v Táboře a zákazníci tam mohou využít věrnostní program, díky kterému se dostanou i na cenu nižší než 600 korun za hodinu. V listopadu mohou navíc návštěvníci v Táboře využít slevový kód.

„Jde o úplně jiný zážitek než v případě klasických evropských masáží,“ zve jednatel společnosti Tomáš Koška.

V thajských masážích se spojují prvky akupresury a jógy. Při stlačování akupresurních bodů se uvolňuje energie, která pak správně proudí celým tělem. Masáže tak ulevují od napětí svalů, pomáhají se špatným držením těla, zmírňují stres a také zlepšují krevní oběh. Sníží hladinu kortizolu a naopak zvýší ve vašem těle hladinu serotoninu, dopaminu a oxytocinu. Díky tomu všemu odchází zákazníci BanThai z masáže s dobrou náladou. 

Tradiční síť poboček s desetiletou zkušeností ručí za kvalitu masáží, které provádí rodilé a zkušené Thajky. Ty znají velmi dobře celé lidské tělo. Jihočeská firma si dává na jejich výběru záležet a nabírá je přímo v Thajsku. „Chodí k nám lidé kvůli rehabilitaci, a zároveň to funguje jako prevence. Tělo dostává to, co má. Lépe vám fungují mozek, srdce a další orgány,“ vysvětluje Tomáš Koška. 

Každá z masérek má svou techniku, a tak si zákazníci mohou vybrat, zda chtějí například silnější masáž. K vyvinutí většího tlaku využívají masérky kromě dlaně také lokty či chodidla. Kromě poboček v Prachaticích, Českém Krumlově a Českých Budějovicích je ta nejnovější v Táboře na adrese Budějovická 11.

Kdo ještě nenavštívil salon BanThai a rád by se přesvědčil, má v listopadu jedinečnou možnost získá slevu 50 % přímo na masáž ze základního ceníku. Stačí při rezervaci v táborské pobočce nahlásit kód: Ban2013. Po masáži získá kartičku pro stálé zákazníky a může tak při dalších návštěvách využívat lepších cen věrnostního programu.

Zákazníci se díky proškolenému personálu pobočky nemusí bát jazykové bariéry. S výhodnou věrnostní kartou a permanentkou je navíc možné se dostat na bezkonkurenční částku nižší než 600 korun za hodinu. BanThai na nákup permanentky totiž přispívá. Například u permanentky za 10 tisíc korun dostane zákazník bonus tři tisíce korun.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ban thai, jižní čechy, Tábor, masáže, české budějovice, thajská masáž, masáž, Česko, Thajsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

BanThai, zázračný dotek rodilých thajských masérek je i v Táboře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.