Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Dvouměsíční štěně uvízlo v rouře s vodou. Vytáhnout ho museli policisté spolu s hasiči

Policisté, strážníci a hasiči zasahovali včera večer v Českých Budějovicích u dvouměsíčního štěněte, které při venčení spadlo do roury s vodou. Majitelce se nepodařilo ho vytáhnout, a proto zavolala na pomoc policii. Té se spolu s ostatními složkami integrovaného záchranného systému podařilo zvíře vytáhnout. Ve vážném stavu bylo převezeno k veterináři.

Informaci zveřejnila policie na svém twitterovém účtu. „Zásah policistů, hasičů a strážníků si včera v Českých Budějovicích vyžádalo dvouměsíční štěně uvízlé v rouře s vodou v hloubce čtyř metrů," stojí v tweetu. Podle policejního mluvčího Jiřího Matznera spadlo štěně Bordel kolie do roury, která byla překrytá větvemi a listím, při venčení. „Majitelka se ho snažila vytáhnout, ale vysmeklo se jí z vodítka a spadlo do vody, kde se začalo topit,“ přiblížil mluvčí.

Přivolaným policistům a hasičům se podařilo zvíře vytáhnout. Ve vážném stavu bylo převezeno k veterináři, kde bojovalo o život. Podle Matznera už by ale mělo být v pořádku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, štěně, zásah

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvouměsíční štěně uvízlo v rouře s vodou. Vytáhnout ho museli policisté spolu s hasiči  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.