Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Youtuber Tary otevře Království lesa. Vyrazte s dětmi lanovkou na den plný zábavy

PR článek

Lesní hřiště Království lesa otevírá po zimní sezóně své brány. Slavnostní otevření 29. dubna je naplánované jako velká oslava pro celou rodinu. Youtuber Tary a jeho parkourový workshop rozproudí krev a předvede nové triky. Kromě toho je připravené divadlo, tvůrčí dílny, diskotéka s lišákem Foxem a nekonečné možnosti hraní, lezení, skákání na hřišti uprostřed šumavského lesa. Do 24. dubna navíc nakoupíte vstupenky na slavnostní otevření online s 10% slevou!

Království lesa se probouzí ze zimního spánku a od 29. dubna je znovu perfektně připravené na všechny své návštěvníky. Novou sezónu je potřeba odstartovat ve velkém stylu, s nadšením a spoustou zábavy na čerstvém vzduchu. Proto bude slavnostní otevření doprovázet bohatý program. Zábava začíná už v 10 hodin dopoledne a naplánovaná je až do 16 hodin.

Parkouroví nadšenci a fanoušci Taryho se můžou už teď těšit na workshop, autogramiádu a focení. Workshop pořádně rozproudí krev a všichni si z něj odnesou nějaký nový trik, kterým se budou moct pochlubit kamarádům. Fotka s youtuberem a mágem parkouru se bude určitě také hodit.

Na programu slavnostního otevření nechybí ani zábavné divadlo s kejklířem Slávkem, diskotéka s maskotem areálu lišákem Foxem nebo tvůrčí dílničky pro kreativní duše. Menší děti se zabaví i na karnevalu nebo při prohlídce Malé lesní zoo, která je stálou součástí Království lesa. Zvířátka jsou zde umístěna ze záchranné stanice, která se stará o zraněná a handicapovaná zvířata. U nás mají zajištěný bezpečný zvířecí důchod. A která zvířátka u nás děti uvidí?  Například veverky, sojku, nebo vzácnou kočku divokou. Ale to není vše. Dlouhou dobu mohou děti strávit ve výběhu přítulných koziček, které mohou nakrmit a klidně se s nimi i vyfotit.

Pro fotbalové nadšence postaví na slavnostním otevření Království lesa svůj stánek i mládežnická akademie SK Dynamo České Budějovice.

„Moc se těšíme na všechny návštěvníky našeho lesního hřiště. Slavnostním otevřením Království lesa vycházíme vstříc potřebám našich návštěvníků a připravujeme pro ně zábavu a pohyb na čerstvém vzduchu. Na mobil si u nás děti ani nevzpomenou! A to není vše. O květnových a červnových víkendech chystáme pro naše návštěvníky pravidelné animace, kdy se děti pod dozorem zabaví a rodičové si užijí zaslouženého odpočinku a občerstvení,“ vysvětluje generální ředitel lipenského areálu Matěj Kratochvíl.

Jeden den na všechnu tu zábavu nestačí

V Království lesa je k dispozici více než 40 nejrůznějších atrakcí pro děti všeho věku. Bludiště loupežníka Godoše láká svou tajemností, lanové mosty na Stezce lesních zvířat zase vyžadují odvahu a veverčí překážková dráha otestuje pružnost, obratnost a výdrž. Bosý chodníček zve k vyzkoušení a jemné masáži chodidel a obrovská trampolína je neodolatelným lákadlem pro všechny neposedy.

Království lesa je největší lesní hřiště na celé Šumavě, kdy jeden den na prozkoumání všeho, co nabízí, nestačí. A právě proto nabízí na Lipně celosezonní vstupenku za pouhých 790 korun. „Tedy, jednou zaplatíte a pak u nás můžete s dětmi skotačit kolik dní chcete až do konce října,“ vysvětluje Jiří Gruntorád, marketingový manažer areálu na lipně..

Ke Království lesa se dostanete pohodlně i díky našemu novému produktu Lipno Pass, což je kombinovaná jízdenka na lanovku Lipno Express a Lipno Bus, který vás doveze i na všechna zajímavá místa v Lipně nad Vltavou.

Ohodnoť článek

Štítky Lipno, Království lesa, Tary, děti, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Youtuber Tary otevře Království lesa. Vyrazte s dětmi lanovkou na den plný zábavy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.