Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Big Summer Games se uskuteční už tento víkend v IGY Centru se zlatým olympionikem Lukášem Krpálkem

PR článek

Už tento pátek se střecha IGY Centra změní v jedno velké sportoviště. Od pátka do neděle 11.-13. srpna zde probíhají jediné závody s oficiální licencí CrossFit v České republice BIG SUMMER GAMES série Bcross Challenge.

Na závodech se představí přes 300 nejlepších atletů a atletek z tuzemska i zahraničí, kteří prošli náročnou kvalifikací. Chybět nebudou ani VIP hosté. Minulé ročníky navštívilo mnoho výrazných sportovních osobností a autogramiádu a focení s návštěvníky si užili např. Karlos Vémola nebo Jiří Procházka. „Hvězdným hostem letošního, v pořadí devátého ročníku, je zlatý olympionik, judista Lukáš Krpálek. Jeho příchod se očekává v sobotu po 15. hodině, po zdravici závodníků se pak přesune vedle arény na autogramiádu a focení s návštěvníky,“ komentuje program marketingová manažerka IGY Centra Šárka Gramanová.

„BIG SUMMER GAMES představují pomyslný vrchol crossfitové sezony. CrossFit je kombinace vzpírání, silové přípravy, práce s vlastní vahou, gymnastických prvků a kondice, kde se může objevit běh, plavání a různé trenažéry. Vše se propojuje tak, aby byli sportovci co nejvíc všestranní a komplexní. Získání licence bylo náročné a rád bych poděkoval celému organizačnímu týmu, který čítá přes 100 lidí,“ doplňuje Václav Mráz, organizátor Bcross Challenge.

Tři dny plné sportu probíhají na střeše IGY Centra celý víkend. V pátek začínají v 10:30 kategorií IZS Games, ve které se proti sobě postaví dvoučlenné týmy složené z hasičů, záchranářů a policistů. Vyhlášení vítězů je naplánováno na 15:20. BIG SUMMER GAMES budou zahájeny v 17:00 za oficiální účasti partnerů včetně hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby a hned o 10 minut později odstartuje již první závodní Workout.

V sobotu se v aréně na IGY Centru začne závodit v 10 hodin. V 15:15 vystoupí českobudějovičtí Dark Foxes Cheerleaders, tým, který zaznamenal obrovský úspěch, kdy v Norimberku zvítězil na soutěži Nfinity League of Champions 2022, která v Evropě představovala jedinou možnost, jak se kvalifikovat na americký světový šampionát v Atlantě. Lukáš Krpálek dorazí do arény hned po cheerleadingovém vystoupení.

Chybět nebude další doprovodný program. Dorazí celá Fantastická pětka! - Tady Jánko, Jakub Enžl, Fit Sabina, Bender & Anabolic Horse, nebude chybět exhibice vzpěrače Kamila Kučery, který je momentálně v intenzivní přípravě na Mistrovství světa a mnoho skvělých DJs a soutěží pro diváky. Vyhlášení vítězů proběhne v neděli po šesté hodině večer.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky igy, české budějovice, big summer games, lukáš krpálek, program, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Big Summer Games se uskuteční už tento víkend v IGY Centru se zlatým olympionikem Lukášem Krpálkem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.