Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Arpi.day dorazí Mirai, Pokáč, Klus i Pártlová

PR článek

Integrační hudební festival, který se koná již v sobotu 23. září už zná všechny hvězdné vystupující. Ti se zřekli svého honoráře a celkový výtěžek akce bude věnovaný centru Arpida V prodeji jsou poslední zvýhodněné vstupenky 3. vlny předprodeje.

Již třicet let působí českobudějovické centrum Arpida v oblasti poskytování komplexní koordinované péče v duchu uceleného systému rehabilitace. Za tu dobu prošli dveřmi centra tisíce a tisíce klientů, kteří ve svém životě v určitém okamžiku potřebovali péči a podporu.

Nyní ale nastal okamžik oslav a ty budou doprovázeny hlavně muzikou. Centrum Arpida pořádá integrační hudební festival na kterém vystoupí jedna z nejpopulárnějších kapel současnosti Mirai , dorazí i Tomáš Klus s Cílovou skupinou, se kterou zahraje letos v Českých Budějovicích pouze jediný koncert a to právě na Arpi.day, zastaví se budějcká rodačka Martina Pártlová a v neposlední řadě vystoupí na festivalu Pokáč. Ten věnoval centru originální píseň, ve které si spolu s ním a Martinou Pártlovou zazpívali i klienti centra se svým uskupením KRB. V celé sestavě pak bude mít píseň premiéru na živo právě 23.9. na Arpi.day na českobudějovickém Výstavišti.

Pokáčova píseň Všichni jsme postižení má již téměř 200 tisíc zhlédnutí na kanálu YouTube.

Pohodovým hudebním odpolednem bude provádět Jiří Mádl, který s centrem dlouhodobě spolupracuje a pauzy mezi vystupujícími vyplní další budějcký rodák DJ Ramel.

Arpi.day je festival, který spojuje lidi nejen skrze hudbu, ale také prostřednictvím poslání centra Arpida. Všichni účinkující se zřekli svého honoráře a celkový výtěžek akce bude věnovaný centru Arpida. Centrum aktuálně pracuje na projektu Arpida plus – campus životních příležitostí. V rámci tohoto projektu má vzniknout komplex budov s prostorem pro služby denního stacionáře, sociálně terapeutických dílen, sociální rehabilitaci, pracovní rehabilitaci, fyzioterapii, ergoterapii, jídelnu s výdejnou, vodoléčbu, snoezelen a administrativní a technické zázemí.

Aktuálně si můžete koupit vstupenky v poslední vlně předprodeje, a to za cenu 750 Kč pro jednu osobu, nebo zvýhodněné vstupenky pro skupinu 3 a 4 osob.

Vstupenky jsou v prodeji zde.

Soutěž o dvě vstupenky pro dva výherce byla ukončena. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, arpida, kultura, hudba, program pozvánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Arpi.day dorazí Mirai, Pokáč, Klus i Pártlová  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.