Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zaměstnavatel, na kterého je spoleh. Budějovický APEX láká nové kolegy na stabilitu i benefity

PR článek

V nejisté ekonomické době platí dvojnásob, že mít stabilní a perspektivní práci je výhra. Právě takovou nabízí společnost APEX pro gaming s.r.o., jež patří mezi tradiční zaměstnavatele na jihu Čech. Českobudějovická firma nyní hledá nové kolegy, kterým nabízí férovou mzdu, pestrou škálu benefitů i možnost se dále rozvíjet.

Z Lítvínovic do Las Vegas

Mezinárodní společnost APEX má tradici od roku 2003. Firma sídlící v Litvínovicích si díky kvalitním produktům a inovativnímu přístupu rychle získala přízeň zákazníků po celém světě, kteří oceňují špičkové technologie a stroje pro herní průmysl. Českobudějovické výherní automaty nebo přístroje na míchání hracích karet se vyváží do 70 zemí světa. Hráči na nich hrají v Evropě, Africe nebo USA, kde nechybí ani ve slavném Las Vegas. 

„Jedním z klíčových faktorů trvalého úspěchu společnosti je její úzký vztah se zákazníky. Značka vytvořila vášnivou herní komunitu, která se rozrostla spolu s jejími produkty. APEX aktivně vyhledává zpětnou vazbu od svých uživatelů a jejich postřehy začleňuje do vývoje a aktualizací produktů,“ popisuje vedoucí marketingu Hana Říhová

Klíč k úspěchu? Zaměstnanci 

Úspěchů by se nikdy nedosáhlo bez profesionální práce zaměstnanců, díky nimž podnik neustále roste. Aktuálně pracuje v APEX na různých pozicích přes 160 lidí. Mnozí přitom působí ve společnosti od samého počátku. 

„Máme šest zaměstnanců, kteří tady pracují už dvacet let, tedy od samotného založení. Obecně platí, že fluktuace pracovníků ve firmě je velmi nízká. Vedení si zakládá na tom, že lidé tady pracují dlouho a jejich věrnost dokáže ocenit,“ potvrzuje Lucie Novotná, personalistka firmy, která společně s kolegy očekává, že počet zaměstnanců se v brzké době ještě rozroste. 

Klíčem k úspěchu je tým zaměstnanců 

Stabilní práce s benefity

APEX nyní hledá nové tváře hned na několik míst. Zájemci se uplatní ve výrobě i kanceláři. Největší zájem je o výrobní dělníky nebo zkušené elektrikáře. Dveře mají otevřené ale také šikovní administrativní pracovníci, kteří mají ve firmě pružnou pracovní dobu. 

„Zaměstnancům nabízíme adekvátní platové ohodnocení a pestrou nabídku benefitů. Jedná se například o pět týdnů dovolené, jazykové kurzy, penzijní připojištění, proplacení cestovních náhrad nebo stravenky. Samozřejmostí jsou pak různé team buildingové akce,“ láká Lucie Novotná uchazeče do firemních prostorů v Litvínovicích, kam se dá pohodlně dojet autem, MHD nebo na kole. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Zaměstnání, Kariéra, České Budějovice, Profese, APEX

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnavatel, na kterého je spoleh. Budějovický APEX láká nové kolegy na stabilitu i benefity  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.