Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaké jsou dozvuky historicky první podnikatelské konference Byzon?

PR článek

Na konci září se konala dlouho očekávaná konference BYZON, která přilákala přes 300 podnikatelů a odborníků z různých odvětví. Tato událost nejenže nabídla prostor pro sdílení nových myšlenek a navazování kontaktů, ale také získala nadšené reakce účastníků v podobě skvělých zpětných vazeb.

Úvodního slova se chopila primátorka Českých Budějovic paní Dagmar Škodová Parmová, která vyzdvihla důležitost takový akcí, neboť právě lokální podnikatelé jsou hlavními hybateli regionální ekonomiky.

Poté se na pódiu vystřídali v průběhu dne řečníci jako Marian Jelínek, Václav Staněk, Adam Dolejš nebo Josef Grill, jejichž prezentace zahrnovaly širokou škálu témat, od disciplíny a práce sám se sebou, přes vyjednávání a tvoření dohod až po neuvěřitelné příběhy, které stály na začátku dnes úspěšných podnikatelů. Dominka Pašková a Daniel Gamrot se zase věnovali tématu “čas”, tedy jak si ho uspořádat, jaké nástroje používat a jak ho mít dostatek nejen na práci, ale i na sebe a rodinu.

Všichni řečníci tak podnítili myšlení účastníků a poskytli jim nové pohledy nejen na jejich vlastní podnikání, ale život obecně.

Hlavní partneři a vystavovatelé zároveň prezentovali své produkty či služby v předsálí, což vedlo k mnoha zajímavým diskuzím a potenciálním obchodním spolupracím.

Po celý den také probíhala charitativní tombola, díky které se v součtu i s podporou několika partnerů podařilo vybrat téměř 100 tisíc ve prospěch Společnosti pro ranou péči.

Večerní neformální afterparty pak umožnila účastníkům navázat nové obchodní kontakty a sdílet své zkušenosti.

Vše umocnilo stand-up vystoupení komika Tigrana Hovakimyana a následně se kapela Couple of Sounds postarala o zaplněný taneční parket.

Nejdůležitější byly však skvělé zpětné vazby od účastníků. Mnozí chválili organizaci konference, dobrý výběr řečníků a také možnost osobního setkávání, což v dnešní době online událostí získává na ceně. To, na čem se shodli všichni účastníci, partneři nebo i řečníci samotní, byla unikátní, uvolněná a místy až rodinná atmosféra.

„Potvrdilo se, že podobně nastavení lidé se chtějí vzdělávat, mezi sebou potkávat a tvořit tak určitou komunitu v daném regionu či městě,” komentuje hlavní organizátor konference Jindřich Hrdý.

A to byl i důvod, proč BYZON vznikl. Od samého začátku jsme si kladli za cíl vytvořit takové prostředí, kde lidé nejen získávají nové poznatky, ale také navazují vztahy a nacházejí inspiraci pro své podnikání. Skvělé zpětné vazby jsou pro nás potvrzením, že to vše mělo smysl. Právě tyto ohlasy jsou tím hlavním hnacím motorem a motivací celý koncept BYZONa dál rozvíjet. Sledujte naše sociální sítě a brzy se dozvíte více, máte se na co těšit,” uzavírá s úsměvem Hrdý.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky byzon, konference, české budějovice, podnikání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaké jsou dozvuky historicky první podnikatelské konference Byzon?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.