Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Z Budějc nemusíte letět pouze Boeingem

PR článek

Darujte sobě či svým nejbližším originální a nezapomenutelný dárek. Jižní Čechy jsou krásné. Na tom se shodne snad každý. Ale vidět Český Krumlov, Lipno, Třeboň, Novohradské hory či zámek Hluboká z výšky posune tento fakt na úplně jinou úroveň!

Na mezinárodním letišti Planá v Českých Budějovicích sídlí společnost Hangár 87, která spojuje milovníky létání a nabízí seznamovací lety pro veřejnost na různých typech letadel. Od klasické Cessny po moderní letadla, které nikde jinde v Čechách nenajdete. Profesionalita a nadšení z nich přímo čiší. Jejich přátelští zkušení piloti mají nalétáno mnoho hodin po celém světě a na bezpečnosti a údržbě letadel rozhodně nešetří.

Letos poprvé má možnost poznat zákoutí mezinárodního letiště Planá i široká veřejnost. Stačí si na webových stránkách www.vyhlidkoveletyjiznicechy.cz vybrat délku letu a typ letadla či zavolat na telefonní číslo 728 127 441, kde Vám s výběrem rádi poradí. Samozřejmostí jsou pak dárkové certifikáty, které zašlou obratem na email či zdarma na Vámi zvolenou adresu.

Trase letu se meze nekladou. Z letiště Planá se za dobrého počasí létá každý den a trasa letu je jen a jen na Vás. Není tedy problém zakroužit přímo nad vaším domem či pozdravit přátele zamáváním křídel. Focení a natáčení je po celou dobu letu samozřejmě možné, celý let Vám ale též bezplatně zdokumentují nainstalovanou kamerou.

A nebyl by to dokonalý zážitek, nebýt sdílen přímo s Vašimi nejbližšími. Letadla ve flotile www.vyhlidkoveletyjiznicechy.cz jsou dvou, čtyř a pětimístná, vhodná pro děti a dospělé všech věkových kategorií. Cena je vždy za celé letadlo a obsahuje veškeré přistávací příplatky.

Využijte této jedinečné příležitosti a darujte jedinečný zážitek ještě dnes. Pohled na krásu jižních Čech z ptačí perspektivy, spojený s příletem a odletem na velké mezinárodní letiště je skutečně nezapomenutelný.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky České Budějovice, Česko, Jihočeský kraj, Planá, Cessna, krása, vyhlídkové lety, letadlo, letiště

Z Budějc nemusíte letět pouze Boeingem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.