Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Svatební šaty a vše, co k svatbě neodmyslitelně patří, se představí již 20. 1. na Výstavišti

PR článek

V Českých Budějovicích proběhne již 5. ročník Svatebního veletrhu a českobudějovický pavilon T na Výstavišti zaplaví cirka 100 dodavatelů, kteří návštěvníkům představí to nejlepší ze své nabídky a pomohou jim v cestě za dokonalou svatbou.

Mezi dodavateli nebudou chybět svatební salóny, vystavovatelé s pánskou módou, zlatníci, cukráři nebo floristé. Budoucí nevěsty a ženichové si můžou vybrat cateringovou společnost na svůj velký den. Další vystavovatelé jim pomůžou uspořádat rozlučku se svobodou, připraví animační programy pro malé svatebčany nebo dodají různé dekorace a dárky.

Vstupenky jsou v předprodeji zde.

Bohatý doprovodný program je samozřejmostí.

„Už teď můžeme prozradit, že každý návštěvník bude v soutěži o ceny v hodnotě 150 000 Kč. A výherců bude hned několik. V tombole budou třeba svatební šaty, pánské obleky, nebo snubní prsteny v hodnotě 20 000 Kč. Letos jsme se na tombolu opravdu zaměřili. Kdo by rád nevyhrál?“ říká jedna z organizátorek svatebního veletrhu Pavla Kučerová.

Návštěvníci uvidí nejnovější kolekce svatebních šatů, pánských obleků nebo spodního prádla. Módní přehlídky doplní hudební vystoupení saxofonu, houslí, klavíru nebo harfy.

„Překvapením pro první návštěvníky bude originální welcome drink, něco sladkého na zub a milý dáreček. Pro prvních 100 žen bude připravená květina,“ dodává Kučerová

O budoucí nevěsty budou pečovat vizážistky, které je nalíčí a hlavně poradí, jak se o pleť správně starat. Tak, aby skvěle vypadala nejen v den svatby.

Děti si budou moct užít den ve skákacím hradu a pak si nechat něco namalovat na obličej. Pokud si budou snoubenci chtít v klidu naplánovat svůj den, o jejich dítka se jim postará profesionální agentura a děti zdarma pohlídá.

Ať už svatbu plánujete, nebo jste jen příznivcem příjemné atmosféry, krásných šatů, skvělých zákusků, kávy či prosecca, určitě přijďte 20.1. na Svatební veletrh do Českých Budějovic.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky české budějovice, pozvánka, kultura, výstaviště, svatba

Svatební šaty a vše, co k svatbě neodmyslitelně patří, se představí již 20. 1. na Výstavišti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.