Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nenechte si ujít jeden z posledních plesů sezóny

PR článek

Reprezentační ples Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích je tradičně jedním z posledních událostí plesové sezóny. Letos si ho v DK Metropol můžete užít ve čtvrtek 21. března od 19 hodin. Vstupenky zakoupíte na recepci v kampusu VŠTE na Okružní.

VŠTE není jen škola – jejím posláním je nabídnout svým studentům, zaměstnancům a absolventům mnohem víc než jen teorii. Kromě podnikové praxe je to také skvělý kolektiv, volnočasové aktivity, sport a v neposlední řadě i kulturní vyžití. Právě proto je Reprezentační ples vždy skvělou příležitostí, jak se setkat mimo školní či pracovní prostředí a navázat osobní kontakty.

Na ples je srdečně zvána i veřejnost. Můžete se těšit na foto koutek a bohatý doprovodný program, tentokrát v trochu jiné podobě. Kromě tanečního vystoupení uvidíte a uslyšíte brazilskou bubenickou show Ay Caramba a high heels dance – tanec na podpatcích. K tanci a poslechu zahraje kapela MP3 a ve velké tombole se budou losovat skvělé ceny. Celým večerem bude provázet moderátor Roman Anděl. Barvy plesu: černá a zlatá.

Vstupenky v ceně 250 Kč budou v prodeji až do 21. března. Pro další informace o programu sledujte sociální sítě VŠTE v Českých Budějovicích – Facebook a Instagram. Facebookovou událost najdete zde.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ples, kultura, pozvánka, všte, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nenechte si ujít jeden z posledních plesů sezóny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.