Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sephora otevírá 1. března novou prodejnu v IGY Centru

PR článek

V pátek 1. března v 11 hodin SEPHORA otevře pobočku v českobudějovickém IGY Centru! Celý víkend se tak zákazníci mohou těšit na exkluzivní nabídky, dárky k nákupu, školu líčení, digitální diagnostiku pleti a další překvapení.

SEPHORA je přední světová značka prestižní kosmetiky. S 50 000 nadšenými zaměstnanci působícími na 35 trzích spojuje SEPHORA zákazníky a kosmetické značky v rámci nejdůvěryhodnější a nejdynamičtější kosmetické komunity na světě. Obsluhuje vysoce angažovanou komunitu stovek milionů krásy v globální omnichannel síti více než 3000 prodejen a ikonických vlajkových lodí a v e-shopech a digitálních platformách, přičemž nabízí personalizované a působivé zážitky na každém kontaktním místě. Díky kurátorské nabídce téměř 500 značek a vlastní značce Sephora Collection nabízí nejunikátnější a nejrozmanitější řadu prestižních beauty produktů, které jsou přizpůsobeny potřebám zákazníků, od vůní po make-up, péči o vlasy, pleť a další, protože neustále mění představy o světě prémiové krásy.

Od svého založení v roce 1969 ve francouzském Limoges a jako součást skupiny LVMH od roku 1997 mění směr maloobchodního prodeje prémiové kosmetiky. Dnes pokračuje v boření konvencí, což je hnací silou jejich poslání rozšiřovat pohled na krásu ve světě a posilovat výjimečnost každého.

Prodejna v Českých Budějovicích, která se otevře již 1. března 2024 v obchodním centrum IGY, bude 21. pobočkou SEPHORA v České republice.

Více zde.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky igy, české budějovice, sephora, novinka, prodejna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sephora otevírá 1. března novou prodejnu v IGY Centru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.