Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

To nej z gastro provozů se sejde na Lipno Food Festu

PR článek

V sobotu 16. března se na Lipně budou dít velké věci! Poprvé v historii se spojí to nej z gastro provozů na Lipně včetně blízkého okolí a Vy budete mít jedinečnou příležitost vše ochutnat na jednom místě v rámci akce Jarní Food Fest, aneb zabijačkové hody na Lipně. Tento festival mnoha chutí, vůní, lahůdek odstartuje úderem desáté dopolední a končit se bude okolo sedmnácté. Mimo jídla, pití si na své přijdou i rodiče s dětmi díky dětskému programu a ani dospěláci nepřijdou zkrátka.

Přehlídka toho nej bude probíhat v srdci Rodinného areálu Lipno, přímo na lipenském náměstíčku. „Jdeme do toho společně a podařilo se nám domluvit to nej z gastro provozů z Lipna a okolí. Milovníci jídla se mohou těšit na výbornou kombinaci jídel, pití, nebude chybět i tematická kapela, prostě pravé vítání jara na Lipně,“ dodává tiskový mluvčí areálu Jiří Gruntorád.

Návštěvníci na festivalu najdou Kramolínského vola, který bude prezentovat zabijačkové speciality, sekanou, nebo třeba zabijačkový guláš. Kulinářství Korzo připravuje top zelňáky, stroopinky, buchty, lívance. Poctivé pečivo dodá Chleba se solí. Milovníci kávy si přijdou na své díky Shots and sparks. Molo Bistro umíchá ty nej drinky. Pivovar Rožumberk chystá pivní speciality. Pro mlsné jazýčky si své nej zákusky připravuje cukrárna Povidloň. Prostě ať už budete mít chuť na cokoliv, tady se o Vaše chuťové pohárky postarají na maximum.

Festival nabídne i doprovodný program pro celou rodinu

Mimo vybrané speciality si návštěvníci užijí i bohatý program pro děti a dospělé. Nejenom k poslechu zahraje tematická Řeznická kapela nebo oblíbené Duo Kačí z nedalekých Českých Budějovic. Pro děti bude připraveno malování na obličej, kouzlení, možnost opékat buřty a k tomu spousta her a soutěží.

Kdo by po vydatném hodování chtěl malinko vytrávit, může vyrazit na Stezku korunami stromů, na procházku okolo lipenského jezera, vypůjčit si kolo, elektrokolo, nebo si sjet pomocí sjezdových koloběžek nádhernou přírodní trasu.

Více informací naleznou návštěvníci zde

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lipno, food fest, kultura, jídlo, gastronomie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

To nej z gastro provozů se sejde na Lipno Food Festu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.