Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nabouděte se v Mercury. Oblíbená burgrárna otevřela novou pobočku v dopravně obchodním centru

PR článek

Březen se v dopravně obchodním centru Mercury nese ve slavnostním duchu. Po otevření první jihočeské pobočky světově známé sítě kaváren Starbucks, se na konci minulého týdne otevřela třetí restaurace s nejoblíbenějšími burgery ve městě Bouda Burgers. Lidé si tak v Mercury mohou nově vychutnat nejen jejich největší bestsellery, ale také speciální menu či snídaně.

Jde o celkově třetí pobočku Bouda Burgers v Českých Budějovicích. Po té první u obchodního centra Čtyři Dvory a restauraci v ulici Dr. Stejskala si mohou lidé nově vychutnat oblíbené budějcké burgery také v Dopravně obchodním centru Mercury.

„Ta myšlenka vznikla vlastně před rokem, kdy nás Mercury oslovilo, zda bychom tady tu pobočku nechtěli mít. Z počátku jsem k tomu byl skeptický, protože provoz v obchodních centrech je trochu jiný a náročnější, ale po několika týdnech uvažování jsem si řekl, že je to posun dopředu, a také další krok k tomu, abychom se stali „českým mekáčem“. Rozjela se jednání, přípravy. Byl to teď velice intenzivní půl rok práce, ale jsem rád, že jsme do toho šli,“ popisuje majitel Bouda Burgers Petr Hojdánek.

Pobočku najdou lidé v prvním patře ve Food courtu. Otevřeno je od pondělí do pátku od 7 do 21 hodin a o víkendu od 10 do 21 hodin.

A jaká je v nové restauraci nabídka? Lidé se mohou těšit na oblíbené klasiky s masem od řeznictví Antoni, ale i na novinky, které Bouda vytvořila přímo pro Mercury centrum. „Bylo potřeba tu nabídku přizpůsobit rychlosti toho provozu, proto jsme nabídku trochu zúžili, čímž ale zákazníkovi ulehčíme výběr. Zaměřili jsme se také na tvorbu výhodných meníček. Zákazníci si tak mohou vybrat jakýkoli produkt s hranolky a nápojem. Zároveň jsme vytvořili takový box, který je doplněný o kuřecí specialitu. Úplnou novinkou je pak Mercury menu, které jsme vymysleli přímo pro centrum, a které opravdu doporučuji,“ prozrazuje Hojdánek.

Kromě burgerů si mohou dát lidé tortilly a bagety. Novinkou je pak také nabídka sladkého nebo snídaní. „Snídaně jsou počin, na kterém jsme pracovali opravdu dlouho. Kávu jsme si vzali od Costa coffee a k tomu máme sladké cronuty, koláče nebo kobláčky, což jsou takové smažené koblížky se šodó. V nabídce jsou ale také snídaňové wrapy, vajíčkové muffiny nebo bagely,“ popisuje majitel Bouda Burgers.

Veškerou nabídku včetně snídaní si mohou lidé také objednat prostřednictvím dovážkové služby Foodora.

Na konci března pak čeká Boudu další novinka, a to otevření pobočky na Lannovce. Půjde o místo, kde si lidé budou moct vychutnat křupavé kuřecí speciality. „Vytvořili jsme tam jiný koncept, pojmenovaný Bouda crispy burgers, kde chceme zákazníkům nabídnout křupavý zážitek v podobě burgerů se stripsy, tortillu nebo jiné kuřecí speciality,“ uzavírá Hojdánek.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Benjamin Jícha

Štítky Bouda Burgers, burgery, Mercury centrum, foodcourt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nabouděte se v Mercury. Oblíbená burgrárna otevřela novou pobočku v dopravně obchodním centru  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.