Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Výstavu exotických zvířat hostí Metropol, na programu jsou i koncerty

Jaké kulturní akce o víkendu nabídnou jižní Čechy? Český Krumlov láká na akci pro děti, Kaplice hostí koncert Dalibora Jandy a Sto zvířat vystoupí v Českých Budějovicích. Na programu je také sport či výstava exotických zvířat.

Pátek 5. dubna

Pohádkový víkend v Krumlově

Městské divadlo Český Krumlov ode dneška hostí. V 18:00 hodin dnes začíná "Westernová pohádka o neřestech z městečka, které všichni známe". V sobotu od 11:00 je na programu představení Koláčky pro Andulku a v 15:00 hodin mohou zájemci vyrazit na Heřmánkovou vílu. V neděli program uzavře v 15:00 hodin Velikonoční pohádka. Od soboty do neděle je otevřené také Muzeum loutek. 

Promítání ve Výměníku

Festival Jeden svět zve dnes večer v 19:30 hodiin na promítání dokumentu Jiříkovo vidění s následnou diskuzí s protagonisty a tvůrci filmu - Martou Kovářovou a Jiřím Svobodou.

„Umělkyně Marta se společně se svým otcem, vědcem Jiřím, vydá na cestu s cílem zachránit svět, ale i vzájemně si porozumět. Dokument je humornou observací rodinného snu, který se ale ne vždy setkává s pochopením veřejnosti,“ představují pořadatelé. 

Vstupné stojí 120 korun, senioři a studenti zaplatí 70 korun a držitelé ZTP a ZTP/P 60 korun. 

Sobota 6. dubna

Táborsko vyzve Varnsdorf

Fotbalisté Táborska v sobotu vyzvou Varnsdorf. Utkání začíná v 16:30 hodin. Vstupné online vyjde na 100 korun, na místě lidé zaplatí 140 korun. Stadion se otevírá v 15:30 hodin. 

Hurikán v Kaplici

Dalibor Janda s kapelou Prototyp a exkluzivní host Jiřina Anna Jandová vystoupí v sobotu od 20:00 hodin v KD Kaplice. Vstupné stojí 450 korun. 

Sto zvířat v K2

Českobudějovický klub K2 zve v sobotu na koncert kapely Sto zvířat. Turné s názvem "99 zvířat na turné" ke 34 letům existence kapely představuje nové album. Akce začíná ve 21:00 hodin. 

Neděle 7. dubna

Exotická zvířata obsadí Metropol

TERA České Budějovice, to je největší terarijní prodejní výstavu v jižních Čechách. Akce se koná v neděli od 9:00 do 12:00 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na široký výběr zvířat, exotické rostliny či prodej terarijního vybavení. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky kultura, program, hudba, jižní čechy, divadlo, koncert, pozvánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Výstavu exotických zvířat hostí Metropol, na programu jsou i koncerty  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.