Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Poznej nový koncept Smarty.cz prodejny v NC Géčko České Budějovice

PR článek

Smarty.cz prodejna už brzy zapípá v Nákupním centru Géčko České Budějovice. Tento velký krok se odehraje 26. dubna přesně v 10:00. Čeká nás nová, prostorná, navoněná prodejna plná produktů ze světa chytré elektroniky a gamingu.

21. Smarty.cz prodejna v Čechách

Společnost Smarty začala s otevíráním prodejen v roce 2022 a zanedlouho to budou 2 roky od otevření první prodejny. Právě v Géčku nás čeká otevření v pořadí 21. prodejny, která nabídne široký sortiment produktů z herního světa a chytré elektroniky. Od telefonů, tabletů, počítačů, chytrých hodinek až po herní konzole, hry, merchandise a další. Z nabídky si vybere zkrátka každý.

Odteď hrajeme společně

JRC a Smarty odteď hrají společně, a proto si na prodejně můžou zákazníci vybrat z obou zmíněných světů. Oproti původním prodejnám je však smyslem nového konceptu přinést zákazníkům zážitek z nákupu. Fanoušci chytré elektroniky, her a dalších produktů z herního světa se mohou těšit nejen na širokou nabídku, ale také na vynikající zákaznický servis, proškolené prodejce a nadstandardní služby, jako je výkup zařízení, splátkový prodej nebo servis.

Vymazlená prodejna do posledního pixelu

Pokud už jste některou Smarty.cz prodejnu navštívili, jistě jste si všimli pixelového zobrazení prodejen. Proč se právě pixel stal základem pro design nových prodejen? Každý produkt z širokého Smarty sortimentu v sobě ukrývá pixely. Ať už se jedná o obrazovku, notebook, mobil nebo třeba hru. Pixel je pomyslným spojovacím prvkem světa hráčů a fanoušků chytrých technologií. Toto propojení můžete spatřit i na triku prodejců, kteří poradí doslova do posledního pixelu.

Speciální nabídka při otevření prodejny

Co vás při otevření nové Smarty.cz prodejny čeká a nemine? Z chytré elektroniky se můžete těšit na slevu 20 procent na značku Samsung, 30 procent na celý sortiment značky LAMAX, Niceboy i Epico. Z gaming zóny si vyberete z celého sortimentu merche a společenských her s 20% slevou, nebo si můžete pořídit PlayStation 5 Slim za pouhých 9 990 Kč, Nintendo Switch OLED za 6 990 Kč či SteamDeck Valve s 20% slevou. Navíc se můžete zapojit do soutěže o PlayStation 5 Slim. Stačí dorazit 26. až 28. 4. 2024 na prodejnu v Géčku České Budějovice a zakoupit si kterýkoliv produkt z nabídky.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Smarty.cz, NC Géčko, České Budějovice, novinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznej nový koncept Smarty.cz prodejny v NC Géčko České Budějovice  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.