Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Úterý 28. května 2024  |  Svátek má Vilém
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Odborně, precizně a profesionálně. Navštivte moderní centrum estetické medicíny v centru Budějovic

PR článek

Společnost OK Medical není na trhu žádným nováčkem. Poskytuje služby estetické medicíny v Českých Budějovicích již od roku 2019. Od září loňského roku pak nově působí na nové klinice přímo v centru Českých Budějovic. „Naše moto zní: odborně, precizně, profesionálně, a toto se snažíme naším klientkám a klientům stoprocentně doručit,“ říká vedoucí lékařka kliniky MUDr. Kim Štěpánková.

MUDr. Kim Štěpánková, FEBO, DiS. se řadí mezi přední specialisty v oboru oftalmologie nejen v Českých Budějovicích. Jako první oční lékařka v Jihočeském kraji získala v Paříži prestižní oftalmologický titul FEBO a také jako jediná disponuje navíc úplným vzděláním v oboru oční optika. V rámci estetické medicíny se specializuje na tzv. "miniinvazivní" zákroky, tedy bez použití skalpelu.

Je vedoucí lékařkou a odbornou garantkou Kliniky estetické medicíny OK Medical v centru Českých Budějovic. 

Vzhledem k výrazně narůstajícímu zájmu klientek začalo centrum v roce 2022 hledat nové prostory, které by odpovídaly standardům a požadavkům 21. století. „Dlouho jsme hledali dostatečně velké prostory, kam by se všechny naše provozy adekvátně vešly. Nakonec nám nejvíce vyhovovala zadní přístavba budovy České Pošty 1 na Senovážném náměstí, která nám poskytla nejen prémiovou lokaci v centru města, ale i možnost komplexní rekonstrukce a uzpůsobení veškerých prostor našim potřebám. Za velké plus jsme také považovali přítomnost dalších významných poskytovatelů zdravotní péče v objektu zejména v oblasti ortodoncie a zubního lékařství,“ vysvětluje manažer kliniky MUDr. Oldřich Štěpánek.

Rok 2023 se tak nesl v duchu komplexní rekonstrukce a budování kliniky, aby v září téhož roku slavnostně zahájili provoz.

Klinika nabízí klientům veškeré standardní úkony v rámci estetické medicíny jako je aplikace botulotoxinu, kyseliny hyaluronové, biostimulační metody, přístrojové ošetření pleti a mnoho dalšího. „Naše centrum se specializuje zejména na miniinvazivní výkony. Hitem estetické medicíny posledních let je provedení takzvané mininvazivní plastiky očních víček za pomocí speciálního přístroje Jett Plasma Lift Medical II. S tímto výkonem máme bezpochyby největší zkušenosti z celého Jihočeského kraje,“ prozrazuje lékařka Kim Štěpánková.

Od letošního ledna centrum navíc rozšířilo portfolio služeb o ambulantní výkony plastického chirurga. Jedná se zejména o chirurgickou plastiku očních víček, operaci uší či například odstranění mateřských znamének a pih.

Nejčastěji klienti na kliniku chodí kvůli aplikaci botulotoxinu a kyseliny hyaluronové, ale také již zmiňované miniinvazivní plastice očních víček, chemickému peelingu nebo mikrojehličkování.

„Poslední dobou je také velký zájem o zákroky tzv. „omlazení intimních partií“. Jedná se o ošetření speciálním přístrojem Jett Plasma For Her II za účelem zlepšení sexuálního života, zmírnění projevů stresové inkontincence či jiných intimních potíží zejména u žen po porodech,“ doplňuje MUDr. Štěpánek.

 „Myslím si, že naše centrum vyniká zejména v komplexnosti přístupu a široké nabídce služeb tzv. „pod jednou střechou“. Ke každé klientce či klientovi přistupujeme přísně individuálně a snažíme se doporučit optimální přístup či kombinací zákroků, které pomohou vyřešit problém, který je trápí,“ doplňuje Dr. Štěpánková

I přesto, že většina poskytovaných služeb je spíše pro ženy, v centru se najdou také zákroky, které podstupují muži. „Vytvořili jsme nabídku takzvané „estetiky pro muže“ s důrazem na maximální diskrétnost. Mnoho našich spokojených klientů využilo zejména přístrojové ošetření pleti, odstranění nechtěných výrůstků na těle nebo například aplikaci botulotoxinu k zamezení nadměrného pocení v podpaží,“ doplňuje Dr. Štěpánek s tím, že nejčastěji však muži vyhledávají právě chirurgickou plastiku očních víček.

Do moderního centra estetické medicíny se mohou lidé objednat přes jednoduchý internetový formulář, který najdou na webu www.ok-medical.cz, nebo telefonicky. „Časově se potřebám našich klientů snažíme maximálně vyjít vstříc. V současné době se objednací doby pohybují od zhruba 2 do 4 týdnů,“ uzavírá Dr. Štěpánková

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky ok medical, kim štěpánková, estetická medicína, plazmový tok, plazma, vrásky, víčka, lékařství, plastika, technologie, Jihočeský kraj, České Budějovice, Paříž, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odborně, precizně a profesionálně. Navštivte moderní centrum estetické medicíny v centru Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.