Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Policejní psovod se dostal na mistrovství světa v Chorvatsku

Velký úspěch slaví jihočeský policejní psovod Luboš Gric, který bodoval na mistrovství České republiky ve sportovní kynologii a zajistil si tak postup na světový šampionát v Chorvatsku. Se svým pětiletým německým ovčákem Irem si tak splnili celoživotní sen.

Luboš Gric se kynologii věnuje celý život, a to nejen ve službě, ale i v soukromém životě. Letošního mistrovství republiky se zúčastnil se svým pětiletým ovčákem Irem z chovné stanice Zde-Sko, kterému se věnuje už od štěněte.

„Na mistrovství republiky se utkal se psy nejrůznějších plemen a ve třech disciplínách stopa, poslušnost a obrana. V silné konkurenci šesti desítek závodníků z celé republiky předvedl perfektní výkon a obsadil skvělé třetí místo,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Díky tomu si zajistil postup na mistrovství světa v Chorvatsku, kde bude v září reprezentovat Českou republiku. „Jde o splnění celoživotního snu a my věříme, že Luboš v Chorvatsku uspěje a zabojuje o ty nejvyšší příčky,“ doplnila Schwarzová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, úspěch, kynolog, Luboš Gric

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policejní psovod se dostal na mistrovství světa v Chorvatsku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.