Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto v IGY láká na Mimoně, Starbucks, Barre cvičení, Kabelkový veletrh nebo soutěž o Cupra Formentor

PR článek

Léto v IGY Centru přináší spoustu zábavy a skvělých akcí. Na konci školního roku centrum navštíví Mimoni a děti si budou moct odnést pexeso od Daniela Kyncla. Nový Starbucks otevře 12. července s dárky a soutěží o kávu na rok zdarma. Dorazit můžete také na cvičení Barre na střešním parkovišti nebo na tradiční Kabelkový veletrh.

Hurá na Mimoně!

Přijďte oslavit konec školního roku do IGY. V pátek 28. června se po pasáži od 11 do 15 hodin bude prohánět žlutá bandička Mimoňů v životní velikosti, tak si s nimi ulovte fotku! S vysvědčením se pak stavte na info stánku, kde dostanete krásné originální pexeso na míru dělané pro IGY od českobudějovického kreslíře Daniela Kyncla. A v neposlední řadě nezapomeňte, že Já Padouch 4 míří do multikina Cinestar! V premiéře ho můžete vidět už 30. června na Dětské neděli.

Starbucks v IGY se otevře 12. července

12. července přesně v 9 hodin IGY slavnostně přestřihne pásku nové kavárny v přízemí nové budovy! Na návštěvníky čekají dárky, krájení dortu a přípitek, Beauty koutek NYX Professional Makeup nebo fotokoutek Starbucks. V týdnu otevření si navíc intagramoví fanoušci centra mohou zasoutěžit o kávu Starbucks na rok zdarma.

Barre cvičení na střeše

Přijďte si užít jedinečný zážitek s originální metodou Barre Days na střešním parkovišti u IGYwings. Akce se koná 24. července pod vedením zkušené instruktorky Eli Sosnové. Cvičení začíná v 18:00. Vstupné je 200 Kč a jeho část bude věnována spolku Francouzské potěšení z.s. Rezervace na stránkách.

Kabelkový veletrh

Sběrná místa:
Infostánek IGY Centra
České Budějovice - Český rozhlas, U Tří lvů 1
Český Krumlov - Městská knihovna, Horní 155
Tábor - Městská knihovna, Žižkovo náměstí 10 (od 2. 7.)
Strakonice - Šmidingerova knihovna, Zámek 1
Písek - Městská knihovna, Alšovo náměstí 75/13
Jindřichův Hradec - Muzeum fotografie, Kostelní 20/I
Prachatice - Městský úřad, Velké náměstí 3

Opět po roce můžete do 31. srpna na infostánek nebo další sběrná místa nosit kousky, které již nevyužijete, ale někomu dalšímu stále udělají radost. Za symbolické ceny se poté prodají 18. září na tradičním Kabelkovém veletrhu. I letos veškerý výtěžek poputuje na podporu nadaných dětí skrze Nadační fond Jihočeské naděje.

Soutěž o Cupra Formentor

IGY Centrum slaví 20 let, ale dárky rozdává zákazníkům! Zasoutěžte si o nový vůz Cupra Formentor do osobního vlastnictví od generálního partnera CB Auto. Vůz je vystaven v prostorách IGY Centra v přízemí nové budovy. Soutěžící se do soutěže může zapojit předložením soutěžních účtenek* na info stánku centra / nahráním do webové aplikace www.igy20let.cz. Čím vyšší hodnotu účtenek nahraje nebo čím častěji nakupuje, tím vícekrát bude zařazen do slosování. Vyhlášení vítěze proběhne o narozeninových oslavách o víkendu 9. a 10. listopadu. Více informací najdete v centru nebo na webu www.igycentrum.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky léto, IGY centrum, mimovi, Starbucks, soutěže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto v IGY láká na Mimoně, Starbucks, Barre cvičení, Kabelkový veletrh nebo soutěžte o Cupra Formentor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.