Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Vizuální efekty, simulace střelby a děsivé masky. Amatérští filmaři natáčí v Branišovském lese horor

Od dnešního dne až do neděle 25. srpna budou amatérští filmaři natáčet v Branišovském lese hororový snímek. Natáčení budou dle organizátorů doprovázet zvukové i vizuální efekty a simulovaná střelba. Policie proto varuje obyvatele přilehlého sídliště Máj, aby se možných ruchů neděsili a nevolali kvůli filmařům na tísňové linky.

„Amatérští filmaři oznámili policii natáčení v Branišovském lese po celý příští týden. Natáčení bude doprovázeno zvukovými i vizuálními efekty či simulovanou střelbou. Prostor natáčení bude označen a kontrolován organizátory,“ sdělil policejní mluvčí Jiří Matzner s tím, že výstraha směřuje především k obyvatelům sídliště Máj a přilehlého okolí.

Redakci Budějovické Drbny kontaktovali i samotní filmaři, kteří upřesnili, že natáčený film bude obsahovat prvky hororu. „Po lese se tak budou pohybovat herci se zbraněmi a děsivými maskami,“ popsal pomocný režisér Pavel Sebastián Šebesta.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jana Kroneislová

Štítky výstraha, varování, police, natáčení, film, horor, efekty, branišovský les, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

Myslím, že pověsti o strašidlech v Branišovském lese máme na svědomí, určitě trochu, s mými kamarády. Narodil jsem se v polovině minulého století a ve Čtyřech Dvorech jsem prožil kus šťastného mládí. S kamarády Tondou J. a Jardou Š. jsme les u hada tak nějak považovali za svůj. Stál tam ještě opuštěný dům a my jsme v tom lese často nocovali. Vyzbrojeni praky a někdy i vzduchovkou jsme lecos ulovili a když tam přišly babky a sbíraly houby nebo šišky tak jsme se je snažili vystrnadit. Občas schytaly jednu z praku žaludem nebo jsme na duté stvoly rostlin uměli vydávat roztodivné zvuky. Také jsme ho bránili proti klukům ze Zavadilky a tak tam občas některý schytal pár ran ani nevěděl odkud. Bylo by toho hodně co vyprávět.

Úterý, 20. srpna 2024, 12:52Odpovědět

Miroslav Novotný

Že jim to vůbec policie povolila.. Od nich nic kvalitního nikdy nepřišlo.. Amatérští filmaři se tak maximálně nazývají sami.. Spíš spolek podivínů.. Viz ČSFD 5%, 8% atd hodnocení.. Jen s tím otravují Budějčáky.. Jak online (Dorotka je tím pověstný), tak nově i venku.. A že prostor zajistí organizátoři? Kdo? "Herec", ""zvukař", "scénarista", "maskér" a mnoho dalšího v jedné osobě Dorotka? To těžko.. Trapas jako pjase.. Opět..

Úterý, 20. srpna 2024, 10:41Odpovědět

Jiří Horváth

Dobrý den tento film nebude přímo hrozny najali si profi kameramana :)

Pátek, 23. srpna 2024, 07:35Odpovědět

Vizuální efekty, simulace střelby a děsivé masky. Amatérští filmaři natáčí v Branišovském lese horor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.