Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Oblíbený kominický bar se otevírá i jako kavárna. Láká na dobrou kávu a zákusky

PR článek

Kominický karaoke bar Camino v centru města si během roku a půl svého fungování našel své oblíbence. Nyní se ale dveře tohoto unikátního konceptu otevírají zákazníkům i přes den. Lidé tak mohou vyrazit na dobrou kávu a zákusek a odnést si trochu toho kominického štěstí. Ke každé kávě tady totiž dostanete malého kominíčka.

Když se před rokem a půl rozhodl Jakub Kůta se svými bratry otevřít karaoke bar v kominickém stylu v centru města, lidé mu říkali, že přejít z kominičiny do gastra je bláznovství. „Neříkám, že to bylo úplně jednoduché, samozřejmě jsme se museli popasovat s nějakými problémy, ale ze všeho jsme se poučili, a myslím, že se nám to povedlo. Bar je úspěšný a lidé k nám chodí rádi,” popisuje Jakub Kůta.  

Prostor po bývalém Snackbaru kompletně předělali. Interiér má připomínat materiál, z něhož bývá postaven klasický komín. Na zdech jsou nalepené tapety s věrohodným cihlovým designem, součástí je i falešný krb. Stěny zdobí nejrůznější autentické fotografie z oboru. Celý interiér je zároveň vybavený černým nábytkem. 

Bratři kominíci si v centru Budějc otevřeli svůj karaoke bar. A jak jinak než v kominickém stylu

Minulý víkend se přímo v centru Budějc otevřel nový karaoke bar. A není jen tak ledajaký. Za jeho vznikem totiž stojí bratři kominíci, kteří vedle svého náročného řemesla hledali další výzvu a rozhodli se, že si otevřou svůj vlastní podnik. Kromě...

A protože bylo Jakubovi a jeho bratrům líto nechat prostor přes den zavřený, rozhodli se ho otevřít jako kavárnu. A jak jinak než v kominickém stylu. Lidé si tak pro kousek kominického štěstí mohou přijít i přes den, od pondělí do soboty od 9 do 20 hodin.  

„Pořídili jsme se nové nádobí, které jsem nechal vyrobit na zakázku. Snažili jsme se do toho opět dostat kominické téma, takže si u nás kávu vychutnáte z hrnečků, které připomínají komín. Máme dobrou kávu a skvělé zákusky od Pečeno HT. V nabídce jsou ale i domácí limonády, drobné občerstvení, jako tousty a bagety,” popisuje nabídku kavárny Kůta. 

Každý zákazník, který se zastaví na kávu, si navíc opravdu kousek štěstí odnese. Ke každé kávě tady totiž dostanete malého kominíčka.  

Objednejte si servis komínu přímo na v kavárně 

Stejně jako večer, si i přes den mohou lidé u obsluhy objednat kominické služby přímo k sobě domů.  

„Máme tady knihu, do níž si případný zájemce zapíše své jméno a kontaktní údaje, a já už ho pak osobně kontaktuji a domluvím se s ním na všem, co bude na svém komínu potřebovat,“ přibližuje Jakub Kůta způsob, jak poptávka kominických služeb přímo na místě funguje. 

Kavárnu a karaoke bar Camino najdete v Piaristické 8 na místě bývalého Snackbaru přímo v srdci Českých Budějovic. V týdnu od 14. do 19. října si tady dáte všechny druhy kávy s 30% slevou. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Camino karaoke bar, kavárna, kominictví, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oblíbený kominický bar se otevírá i jako kavárna. Láká na dobrou kávu a zákusky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.