Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Táži se vás, slečno nevěsto, pane ženichu…

…plánujete v letošním roce svatbu? Svou první, druhou, třetí? Ano? Pak vás jistě potěší informace, že inspiraci a praktické rady můžete získat na akci určené všem vdavek a ženitby chtivým Budějčákům! V sobotu 28. ledna proběhne první ročník jednodenního svatebního veletrhu, který se bude konat v novém pavilonu T českobudějovického výstaviště.

Na sobotním svatebním veletrhu naleznete mnoho inspirace pro svatby malé i velké, tradiční i moderní. V rámci veletrhu proběhnou módní přehlídky nejnovějších kolekcí svatebních šatů, pánských obleků a šatů pro družičky, svatebních účesů a doplňků. Svatebního veletrhu se zúčastní profesionální dodavatelé z více jak třiceti oborů, kreativní návrháři, make up artisté a vizážisté.

Návštěvníci mohou také ochutnat vína a svatební cukroví nebo využít služeb fotoateliérů. Pro svatby chtivé návštěvníky budou připraveny prezentace služeb kadeřnických a kosmetických salónů, cateringových společností a svatebních salónů, penzionů a cestovních kanceláří. Atraktivním zpestřením budou ukázky historických i moderních svatebních vozů, květinových dekorací a svatebních kytic, bižuterie, svatebních oznámení a dalších nezbytností, bez kterých by svatba nebyla svatbou. S ukázkami hudební produkce se představí i hudební skupiny, nevěsty jistě bude zajímat nabídka moderních i klasických střevíčků a lodiček.

Svatební páry se mohou na veletrhu zúčastnit různých soutěží a tomboly. Osmadvacet nevěst získá dárek, sto nevěst svatební podvazek a všech 128 nevěst bude zařazeno do slosování o svatební dort. Cena vstupenky je 100 korun a v ceně vstupného obdržíte možnost ochutnávky vína, veletržní katalog s prezentací a kontakty všech vystavovatelů, slevové kupóny a budoucí nevěsty obdrží jako dárek květinu.

Inspirací k pořádání veletrhu je fakt, že nevěsty v dnešní době už nepoužívají jen jeden zdroj při plánování své svatby. Často se zúčastňují svatebních veletrhů, čtou české i zahraniční svatební magazíny a informace hledají v diskuzích na internetových svatebních portálech.

Podle statistik v průběhu roku 2010 uzavřeli obyvatelé České republiky celkem 46 746 manželství. Nejvíce sňatků připadá na červen, červenec a srpen. V roce 2010 byl nejbohatším měsícem na oddavky červen (7 875 sňatků). V celém Jihočeském kraji bylo v roce 2010 uzavřeno 2 891 sňatků. A stále více párů preferuje před tradičním obřadem svatbu originální, ať už stylem nebo místem konání.

A co vy, Budějčáci? Měli jste svatbu na neobvyklém místě, na louce, v balonu, nebo třeba na lodi? Podělte se s námi o nevšední zážitek a pošlete nám na mail redakce@budejckadrbna.cz fotky z vašeho výjimečného dne. A jestli svatbu teprve plánujete, tak můžete prostřednictvím Drbny o svém významném dni informovat. Na vaše svatební oznámení se už teď těšíme!

Štítky svatba, nevěsta, veletrh, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táži se vás, slečno nevěsto, pane ženichu…  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.