Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Den otevřených dveří Jihočeské univerzity se koná už tento pátek

PR článek

Jihočeská univerzita se představí veřejnosti, a především uchazečům o studium, v rámci tradičního Dne otevřených dveří. Ten se bude konat na všech fakultách ve stejném termínu v pátek 21. 1. 2022.

Jedná se o jednu z největších a nejnavštěvovanějších akcí univerzity, do které se tradičně zapojuje všech jejích osm fakult. Návštěvníci získají podrobné informace o nabízených studijních programech jednotlivých fakult, náplni studia, požadavcích pro přijetí, uplatnění absolventů v praxi, možnostech výjezdů na stáž do zahraničí a o novinkách, které fakulty Jihočeské univerzity studentům nabízí.

Poté, co se v loňském roce tato akce konala z důvodu pandemie koronaviru v online podobě, se většina fakult vrátila zpět ke kontaktnímu formátu, případně zvolila hybridní podobu, kdy se část programu uskuteční prezenčně a část formou online prezentací.

Ekonomická a Filozofická fakulta

Ekonomická fakulta představí zájemcům své studijní programy prezenčně, a to v Pavilonu učeben „F“ (Studentská 13, 370 05 České Budějovice). Hlavní informační blok o studiu se bude konat od 9:00, 11:00 a 13:00 v učebně F3 a od 10:00, 12:00 a 14:00 na něj navážou informační bloky s podrobnými informacemi k jednotlivým studijním programům, které fakulta nabízí. Podrobný program naleznete na www.ef.jcu.cz.

Oproti tomu Filozofická fakulta zvolila čistě online formu a zájemci se budou moci z pohodlí domova seznámit se všemi podrobnostmi o studiu formou online prezentací. Seznam a odkazy na ně naleznou na stránkách fakulty (www.ff.jcu.cz).

V budově ZR v kampusu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích si Fakulta rybářství a ochrany vod (www.frov.jcu.cz) pro návštěvníky připravila od 9:00 do 15:00 bohatý celodenní program, který reprezentuje zaměření fakulty.

Zemědělská a Pedagogická fakulta

Ve stejné budově se představí také Zemědělská fakulta (www.zf.jcu.cz), která připravila pro uchazeče v 9:00, 11:00 a 13:00 společné schůzky pro všechny programy. Na nich se uchazeči dozví vše o přihláškách, studiu na fakultě, kampusu apod. Na schůzky pak navážou prezentace jednotlivých kateder fakulty. 

Pedagogická fakulta se uchazečům představí nejen v pátek 21. ledna, ale také ve čtvrtek 20. ledna. Prezentace jednotlivých studijních programů proběhnou v budovách fakulty v Jeronýmově ulici, v ulici Na Sádkách, v Dukelské ulici i v ulici U Tří lvů. Některé studijní programy budou prezentovány online na www.pf.jcu.cz. Zde zájemci o studium naleznou také kompletní přehledný program Dne otevřených dveří.

Přírodověděcká a Teologická a Zdravotně sociální fakulta

Hybridní podobu Dne otevřených dveří zvolila také Přírodovědecká fakulta, která představí část programů v podobě live streamů na Youtube kanálu fakulty a část programů formou prezenčních přednášek. Pro ty, kteří navštíví fakultu osobně, je zároveň připraven bohatý doprovodný program. Veškeré informace naleznou zájemci na www.prf.jcu.cz.

Teologická fakulta (www.tf.jcu.cz) nejdříve v dopoledním bloku představí sebe a své studijní programy offline přednáškami. Od 13:00 na ně naváže odpolední program, který bude formou online konference s prezentacemi programů fakulty a s informacemi o studiu a o podmínkách přijímacích zkoušek.

Podrobné prezentace jednotlivých studijních programů Zdravotně sociální fakulty se odehrají v online podobě na www.zsf.jcu.cz. Uchazeči však nebudou ochuzeni ani o možnost se na cokoli zeptat, protože během celého dne budou moci prostřednictvím komunikační platformy ZOOM diskutovat se zástupci jednotlivých studijních programů. Zároveň s tím fakulta zpřístupní také Centrum fyzioterapie a laboratoře (J. Boreckého 1167/27) a Simulační centrum pro zdravotnické obory (U Výstaviště 26).

Akce, kterou navštěvují především zájemci o studium, se uskuteční v pátek 21. ledna 2022. Podrobný program naleznete na www.jcu.cz a na stránkách jednotlivých fakult.


Akce proběhne za dodržení aktuálně platných protiepidemických opatření.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihočeská univerzita, den otevřených dveří, studium, studenti, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, pandemie covidu-19, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Den otevřených dveří Jihočeské univerzity se koná už tento pátek  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.