Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na nic už nečekejte a přihlaste se na vysokou ještě dnes

PR článek

Nestihli jste si podat přihlášku na vysokou? Nevadí! Přihlaste se teď na Vysokou školu technickou a ekonomickou v Českých Budějovicích a rozjeďte svou kariéru už během studia. Do konce června se můžete přihlásit do všech studijních programů od strojírenství, stavitelství a logistiky až po znalectví nebo business analytika.

„Chceme vyjít vstříc velkému zájmu uchazečů, tedy jsme otevřeli druhé kolo přijímacího řízení. Je možné se hlásit jak do technických, tak ekonomických studijních programů. Uvítáme rádi i uchazeče se specifickými vzdělávacími potřebami, kterým dokážeme pomoci díky Bezbariérovému centru VŠTE. Dokážeme podpořit profesionální sportovce při studiu, zkrátka máme, co nabídnout,“ láká uchazeče Petr Oros, ředitel Úseku vnějších vztahů.

Otevřou se vám tak dveře ke studiu na moderní vysoké škole v srdci jižních Čech, kde mají studenti k dispozici moderně vybavené laboratoře a kde je hned několik školních sportovních spolků. Ať chcete hrát při vysoké fotbal, hokej či e-sport, VŠTE vám vyjde vstříc. Na Okružní v Českých Budějovicích vás přivítá kampus s bezbariérovým přístupem, relax zónou, kolejemi, menzou, Kariérním centrem i studentským klubem Céčko.  

Podejte si přihlášku na webu www.vstecb.cz do 30. června 2022.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vysoká škola, VŠTE, studium, přihlášky, přijímací kolo, České Budějovice, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na nic už nečekejte a přihlaste se na vysokou ještě dnes  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.