Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte na únorové Dny otevřených dveří na VŠTE

PR článek

Tradiční Den otevřených dveří na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích je pro všechny zájemce o studium naplánovaný hned ve dvou termínech: 14. a 28 února 2024. Užijte si příjemnou středu v kampusu na Okružní a objevte mnoho důvodů, proč jít studovat na jedinou technicky zaměřenou vysokou školu na jihu Čech.

VŠTE otevře své brány studentům a jejich rodičům, a to od 9 hodin. V areálu je dostatek parkovacích míst, ale je možné se do školy dopravit také městskou hromadnou dopravou nebo po cyklostezce.

Jako každý rok bude pro návštěvníky připraven program, který přestaví nejen studijní programy vyučované na VŠTE (Podniková ekonomika, Strojírenství, Pozemní stavby, Logistika, Business analytik, Řízení lidských zdrojů, Znalectví), ale také samotný areál a školní studentské spolky. Můžete si tak popovídat s členy Studentské unie, ESN Budweis, ale i sportovních spolků (hokej, e-sport, fotbal, florbal, drony). V areálu budou probíhat prohlídky a návštěvníci se tak podívají například do přednáškových místností nebo laboratoří.

K účasti se není třeba nijak registrovat, kampus bude otevřený pro všechny a pro každého bude také připraveno občerstvení.

Více o studijních programech najdete na webu.

Ohodnoť článek

Štítky všte, české budějovice, vzdělání, pozvánka, studium

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte na únorové Dny otevřených dveří na VŠTE  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.