Počasí dnes16 °C, zítra15 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Učit se můžete v každém věku, začněte studovat U3V na VŠTE

PR článek

Univerzita třetího věku je oblíbená po celém světě. I lidé důchodového věku se můžou stát studenty. A protože právě teď začíná semestr na Univerzitě třetího věku Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích, neváhejte a přihlaste sebe nebo své blízké. Cena je 500 Kč za semestr, výuka probíhá prezenční formou v kampusu VŠTE na Okružní v Českých Budějovicích. Žádné vstupní předpoklady nejsou požadovány. Stačí začít!

Program je zaměřen na získání znalostí a kompetencí v oblasti prevence základních rizik, které seniorovi jako spotřebiteli hrozí. Uchazeči se seznámí s vybranými prvky legislativy, institucemi a instituty ochrany spotřebitele v ČR a EU, základy finanční gramotnosti a zorientují se ve spotřebitelských smlouvách, nekalých praktikách a poznají rizika působení mediální, a především reklamní komunikace, cílené na seniory.

Pro zimní semestr 2024/2025 je na VŠTE vypsáno několik kurzů: Angličtina pro seniory, Rétorika pro vás, Senior jako spotřebitel, Základy práce s počítačem, Reklamní a mediální praktiky. Všechny kurzy začínají již v říjnu a u každého kurzu se jedná o 12 přednášek po 60 minutách.

Kdo se může do studia na U3V v rámci celoživotního vzdělávání přihlásit?

  • zájemce, který dosáhl věku potřebného pro přiznání starobního důchodu,
  • zájemce v plném invalidním důchodu,
  • zájemce, který nesplňuje výše uvedené podmínky, a přesto ho studium na U3V zajímá, uvede tuto informaci do poznámky v přihlášce.
  • Studium na U3V je také skvělým dárkem pro vaše blízké.

Více informací a formulář pro přihlášení najdete na těchto stránkách. Další informace získáte také na emailu: u3v@mail.vstecb.cz nebo tel.: 387 842 126

Program je zaměřen na získání znalostí a kompetencí v oblasti prevence základních rizik, které seniorovi jako spotřebiteli hrozí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky univerzita třetího věku, VŠTE, kampus, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Učit se můžete v každém věku, začněte studovat U3V na VŠTE  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.